• Natisni

SPALNI PROGRAM DORMEO RENEW EUCALYPTUS 6 CM 120X200 CM

Šifra izdelka: 2684693

Cena:
119,90 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Dormeo Renew Evkaliptus - izboljšano udobje in naraven spanec- Takojšnja preobrazba udobja v vsaki postelji- Naravno termoregulativna prevleka, izdelana iz evkaliptusovih vlaken Tencel- Hipoalergen in odporen na bakterije- Prilagodi se obliki telesa in vam da občutek breztežnosti- Lajša bolečine v hrbtu, ramenih, vratu in bokih- Podpira naravni položaj spanja- Minimizira prenos gibanja in posledično tudi motnje s strani partnerja- Prevleka je snemljiva in pralna.- Praktična rešitev: preprosta za uporabo, shranjevanje in vzdrževanje

  • Podpira naravni položaj spanja.
  • Prevleka je snemljiva in pralna.
  • Hipoalergen in odporen na bakterije..

Dormeo Renew Evkaliptus - izboljšano udobje in naraven spanec - Takojšnja preobrazba udobja v vsaki postelji - Naravno termoregulativna prevleka, izdelana iz evkaliptusovih vlaken Tencel - Hipoalergen in odporen na bakterije - Prilagodi se obliki telesa in vam da občutek breztežnosti - Lajša bolečine v hrbtu, ramenih, vratu in bokih - Podpira naravni položaj spanja - Minimizira prenos gibanja in posledično tudi motnje s strani partnerja - Prevleka je snemljiva in pralna. - Praktična rešitev: preprosta za uporabo, shranjevanje in vzdrževanje Kombinacija mehke spominske pene in termoregulativnih vlaken Tencel Nadvložek Dormeo Renew Evkaliptus je izdelan iz spominske pene, njegova prevleka pa vsebuje Tencel, material, izdelan izevkaliptusovih vlaken. Ima vse prednosti, ki jih ponujajo izdelki iz spominske pene - vključno z udobjem in občutkom breztežnosti.Spominska pena se odzove na telesno temperaturo in se prilagodi vaši individualni obliki. Blaži točke pritiska in vašim mišicam pomaga, da se sprostijo, ter vam tako pomaga doseči sproščujoč spanec. Prevleka z vlakni Tencel ima odlične termoregulativne lastnosti, poleg tega pa učinkovito vsrkava vlago, zato poskrbi za odlično higienoin je naravno hipoalergena. Diha skupaj z vašim telesom in optimizira temperaturo ter tako poskrbi, da vam ponoči ni ne prevroče ne prehladno.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA NADVLOŽEK
ŠIRINA 120 CM
DOLŽINA 200 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj