• Natisni

SPALNI PROGRAM DORMEO ROLL UP COMFORT EN 120X200 CM

Šifra izdelka: 2695089

Cena:
114,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Ležišče Roll Up Comfort, dimenzije 120x200 cm.

  • Zračna struktura.
  • Popolno prilagajanje telesu.
  • Preprečuje zadrževanje pršic in bakterij.

Roll Up je izjemno praktično samostojno ali nadomestno ležiše, ki izboljša stara neprimerna ležišča, ki povzročajo bolečine ali pa je uporaben pri otroški igri, telovadbi ali kadar pri nas prespijo prijatelji. Roll Up spremeni spanje v prijetno doživetje brez zatrdelosti, otrplih udov in bolečin v hrbtenici, ki ponavadi nastanejo zaradi neudobnega ležišča ali vzmetnic. Že po prvi noči boste opazili občutno razliko: opazili boste olajšanje bolečin v hrbtenici, ki nastanejo zaradi obremenjevanja vretenc med ležanjem na neustrezni površini, izbočeni deli telesa (ramena, trtica, boki, meča in pete) bodo manj obremenjeni, spali boste v bolj pravilnem položaju, alergiki pa boste lažje zadihali. Zaradi naravnega položaja telesa in dobro spočitih mišic boste zjutraj vstajali kot prerojeni: polni energije, spočiti in pripravljeni na nov dan. Roll up zaradi izjemne prožnosti zagotavlja popolno prilagajanje telesu, zračna struktura Ecocella omogoča izhlapevanje vlage in uravnavanje toplote, preprečuje zadrževanje pršic in bakterij, telesu omogoča sprostitev in zdrav počitek, sprošča mišice okrog hrbtenice in tako omogoča vstajanje brez bolečin. Nadomestno ležišče lahko naročite v vseh standardnih dimenzijah. Tako ga lahko uporabite tudi na raznih kavčih, raztegljivih posteljah in sedežnih garniturah, barkah, v avtu,... To ležišče je primerno za izboljšanje neprimernega ležišča, ki vam povzroča bolečine, stara, dotrajana ležišča doma ali na vikendu, ležišča v počitniški prikolici, običajne ali iztegljive kavče, ki so pretrdi za udobno spanje, za počivalnike ali kavče, na katerih prespijo vaši gosti, odlično za kampiranje oz. spanje v šotoru, trening aerobike, pilatesa. poskrbi za udobno spanje na dopustu, in je varna igralna podloga za vaše najmlajše.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA NADVLOŽEK
ŠIRINA 120 CM
DOLŽINA 200 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj