• Natisni

SPALNI PROGRAM DORMEO SILVER FLEX 80X200 CM

Šifra izdelka: 2013385

Cena:
129,90 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Letvena podlaga z dvigom vzglavja in z 28 brezovimi letvami, ki so vpeta v prožne gumijaste nosilce, za ustrezno podporo in lažje prilagajanje pritiskom.

  • Podaljšujejo življenjsko dobo ležišča.
  • Omogočajo enakomerno razporejeno obremenitev .
  • Omogočajo večje udobje.

Letvena podlaga z možnostjo dviga vzglavja - za ustrezno udobje vašega telesa med spanjem Za udobje med spanjem bo poskrbela letvena podlaga Silverflex, ki vam omogoča nastavitev podpore v ledvenem delu in dviga vzglavja. S 5 nastavljivimi letvami si enostavno prilagajate podporo v ledvenem delu, z 12 višinskimi stopnjami pa si sami nastavite še najudobnejšo pozicijo vzglavnega dela. Odslej bo vaše ležišče vaš novi najljubši prostor tudi za branje, pisanje, računalniško delo in druga prostočasna opravila. Podaljšajte življenjsko dobo ležišča Letvena podlaga Dormeo Silverflex je izdelana iz 28 prožnih vzmetnih letvic, ki so s pomočjo prožnih gumijastih kapic vpete v leseni okvir iz bukovega ali brezovega. Letvice so v srebrni barvi in imajo številne prednosti za vaše ležišče in udoben spanec: omogočajo večje udobje, dodatno prožnost in ergonomski položaj telesa med spanjem, omogočajo nastavitev podpore v ledvenem predelu, podaljšujejo življenjsko dobo ležišča, omogočajo enakomerno razporejeno obremenitev za optimalen spalni položaj. Letvena podlaga zagotavlja kar 30 % vsega spalnega udobja Poleg prilagodljive podpore, letvice omogočajo tudi stalno kroženje zraka, s čimer iz ležišča odvajajo vlago in pripomorejo k optimalni higieni vašega spalnega okolja. Prednosti letvene podlage Silverflex omogoča dodatno oporo vašemu telesu prožne letvice in gibljivi nosilci omogočajo prilagajanje obremenitvam telesa med spanjem 12 stopenj nastavljivosti višine vzglavja, omogoča udobno sedenje na ležišču optimalen sistem zračenja preprečuje zadrževanje vlage v ležišču omogoča nastavitev trdote v ledvenem delu podaljšuje življenjsko dobo ležišča.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA NADVLOŽEK
MATERIAL BREZOV LES
PRALNA PREVLEKA NE
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj