• Natisni

SPALNI PROGRAM HITEX NADVLOŽEK ROLL UP CLIMA FEEL 160X200 CM

Šifra izdelka: 2587032

Cena:
99,90 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Nadvložek/Roll up Hitex Clima Feel.Nadvložek Clima Feel roll up je idealna rešitev za vaše ležišče in vas, saj vam podarja izjemno mehkobo in udobje vse dni v letu. Jedro nadvložka je iz poliuretanske pene, za dodatno sprostitev pa poskrbi vrhnja plast s piramidno plastjo. Posebna hladno-toplo tkanina StayCool poskrbi za primerno temperaturo v vseh letnih časih.Jedro iz pene s piramidno strukturo za še večje udobje.

  • Izbolšuje udobje starejših ležišč.
  • Airmash tkanina za svežino in zračnost.
  • Pralna prevleka.

Nadvložek Clima Feel roll up je idealna rešitev za vaše ležišče in vas, saj vam podarja izjemno mehkobo in udobje vse dni v letu. Jedro nadvložka je iz poliuretanske pene, za dodatno sprostitev pa poskrbi vrhnja plast s piramidno plastjo. Posebna hladno-toplo tkanina StayCool poskrbi za primerno temperaturo v vseh letnih časih. Jedro iz pene s piramidno strukturo za še večje udobje. Jedro nadvložka sestavlja 5 cm prožne in prilagodljive poliuretanske pene s piramidno strukturo, ki vam zagotavlja prijeten in nežen občutek masaže po napornem dnevu. Z nadvložkom boste ponovno izboljšali udobje vašemu obstoječemu ležišču, uporabljate pa ga lahko še na druge načine, kot dodatno ležišče ali za spalno podlogo na raznih potovanjih. Inovativna tkanina StayCool - hladna in topla tkanina za idealno temperaturo vse leto. Sestava nadvložka Clima Feel je prilagojena uporabi tudi v toplejših mesecih. Osrednji del prevleke nadvložka tvori posebna tkanina StayCool, ki vsebuje vlakna za hladen občutek, ki upočasnjujejo segrevanje in nudijo hladnejši dotik, ki v toplejših mesecih poskrbi, da vam ne bo vroče, saj od telesa odvaja odvečno toploto, v hladnejšem obdobju pa vas ne bo zeblo, saj vlakna StayCool učinkovito uravnavajo temperaturo. Glavne značilnosti - 5 cm visok nadvložek: za nadstandardno udobje. - Jedro iz poliuretanske pene s piramidno strukturo: vrhunsko prileganje telesu z učinkom nežne masaže. - Inovativna tkanina StayCool: s hladilnimi vlakni za uravnavanje temperature vse dni v letu. - Airmash tkanina: poskrbi za dodatno svežino in zračnost. - Podaljšuje življenjsko dobo vašemu ležišču. - Izboljšuje udobje starejših ležišč. - Nedrsni spodnji del: onemogoča premikanje po podlagi. - Pralna prevleka na 40 °C: za svežino in čistočo. - Dimenzije: 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm. Sestava Tkanina prevleke: 100 % mikrovlakna, tkanina StayCool, airmash tkanina. Jedro: 100 % poliuretanska pena s piramidno strukturo. Vzdrževanje Prevleko nadvložka lahko operete na 40 °C. Funkcija inovativnih vlaken StayCool se s pranji v pralnem stroju ne spreminja.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA NADVLOŽEK
ŠIRINA 160 CM
DOLŽINA 200 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj