• Natisni

SPALNI PROGRAM HITEX ZAŠČITA LEŽIŠČA CLIMA FEEL 140X200 CM

Šifra izdelka: 2587011

Cena:
39,90 € /KOS
 
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Zaščita za ležišče Hitex Clima FeelZa vrhunski nivo čistoče in odlično zaščito.Posteljni nadvložek Clima Feel učinkovito zaščiti vaše ležišče pred madeži in umazanijo. Vaše obstoječe ležišče bo z njim ponovno higienično, pri povsem novih ležiščih pa bo vaše spanje še bolj udobno, ležišču pa boste podaljšali tudi življenjsko dobo. Z dodatnimi elastičnimi trakovi na robovih ga enostavno namestite na ležišče.Inovativna tkanina StayCool? - hladna in topla tkanina za idealno temperaturo vse leto

  • Enostavna namestitev.
  • Sčiti ležišče pred madeži in umazanijo.
  • Pralno v pralnem stroju.

Zaščita za ležišče Hitex Clima Feel. Za vrhunski nivo čistoče in odlično zaščito. Posteljni nadvložek Clima Feel učinkovito zaščiti vaše ležišče pred madeži in umazanijo. Vaše obstoječe ležišče bo z njim ponovno higienično, pri povsem novih ležiščih pa bo vaše spanje še bolj udobno, ležišču pa boste podaljšali tudi življenjsko dobo. Z dodatnimi elastičnimi trakovi na robovih ga enostavno namestite na ležišče. Inovativna tkanina StayCool - hladna in topla tkanina za idealno temperaturo vse leto Sestava nadvložka Clima Feel je prilagojena uporabi tudi v toplejših mesecih. Osrednji del tkanine nadvložka tvori posebna tkanina StayCool, ki vsebuje vlakna za hladen občutek, ki upočasnjujejo segrevanje in nudijo hladnejši dotik, ki v toplejših mesecih poskrbi, da vam ne bo vroče, saj od telesa odvaja odvečno toploto, v hladnejšem obdobju pa vas ne bo zeblo, saj vlakna StayCool učinkovito uravnavajo temperaturo. Glavne značilnosti - Odlična zaščita za vaše ležišče: podaljšuje življenjsko dobo. - Zavaruje ležišče pred madeži in umazanijo. - Inovativna tkanina StayCool: s hladilnimi vlakni za uravnavanje temperature vse dni v letu. - Enostavno nameščanje: s pomočjo elastičnih trakov. - Pralen na 40 °C: za higieno in čistočo. - Dimenzije: 90x200, 140x200, 160x200 cm. Sestava Tkanina prevleke: 100 % mikrovlakna, tkanina StayCool, airmash tkanina. Polnilo: 100 % mikrovlakna. Vzdrževanje Nadvložek lahko v celoti operete na 40 °C. Funkcija inovativnih vlaken StayCool se s pranji v pralnem stroju ne spreminja.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA ZAŠČITA LEŽIŠČA
ŠIRINA 140 CM
DOLŽINA 200 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj