• Natisni

SPECIALNA POSODA FISSLER EKONOM LONEC 6 L VITAQUICK

Šifra izdelka: 1797042

Cena:
186,99 € /KOS
Nakup v Spletnem centru trenutno ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Lonec na pritisk 22cm 6,0l izdelan iz nerjavečega legiranega jekla 18/10 nadpovprečne kvalitete "Made in Germany" za hitro pripravo jedi z do 70% krajšim časom kuhanja. 2 stopnji kuhanja; indikator tlaka s svetlobno funkcijo ; oznaka zapore lonca; Super Termic dno - za idealno porazdelitev toplote in popolna stabilnost lonca na vseh vrstah kuhalnih površin z najboljšimi toplotnimi lastnostmi in varčevanjem z energijo; izlivni rob za izlivanje in prelivanje brez polivanja; zaobljen prehod med dnom in steno lonca. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

  • Nerjaveče legirano jeklo 18/10.
  • Stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin.
  • 2 različni stopnji kuhanja.

Fissler lonci na pritisk - idealni za zdravo in aromatično kuhanje. Enostaven način hitrega kuhanja. Razlogi za izbiro lonca na pritisk Fissler. Hitra priprava jedi - Do 70 % krajši čas kuhanja v primerjavi s kuhanjem v običajnih posodah. Kakovost živil se pri kuhanju ohrani - zaradi krajšega časa kuhanja se vitamini in mineralne snovi v živilih večinoma ohranijo. Aromatično kuhanje - Ker v lonec med kuhanjem ne prihaja kisik, se aromatične snovi ohranijo. Različne stopnje kuhanja - lahko izberete stopnjo (ca. 109 °C) za občutljive jedi ali hitro stopnjo (ca. 116 °C) za meso, enolončnice in podobno. Varčevanje z energijo - zaradi krajšega časa kuhanja lahko prihranite do 50 % energije. Trajni in robustni - izdelani iz nerjavečega legiranega jekla 18/10 in opremljeni s kakovostnimi ročaji iz umetne mase. Enostavno čiščenje - lonec lahko pomivate v pomivalnem stroju, ventile lahko sperete z vodo ali jih snamete. Primerni za uporabo na vseh vrstah kuhalnih površin, tudi indukcijskih. Enostavno zanesljivo - Fissler Euromatik ventil samodejno omeji pritisk v loncu. Lonec lahko odprete šele, ko pritisk v njem popolnoma pade. Kuhanje živil brez pritiska - lonec na pritisk lahko uporabljate tudi za običajno kuhanje. Z enostavno uporabo in premišljenimi funkcijami, ki jih ponuja lonec na pritisk Fissler VITAQUICK, se ne boste želeli odpovedati vsakodnevni uporabi vašega novega lonca. S stopnjo za blago kuhanje občutljivih živil, kot npr. zelenjava ali ribe in 2. stopnjo za kuhanje juh, mesa ali enolončnic, lahko pripravite skoraj vsako jed hitro, zdravo in okusno. Odličen oblikovni slog, nadpovprečna kvaliteta Made in Germany in edinstvene funkcije ki jih Fissler ponuja: pomoč za nameščanje pokrova - za enostavno pravilno namestitev pokrova; nastavljive stopnje kuhanja - za blago kuhanje in natančno hitro pripravo; indikator s svetlobno funkcijo - pomaga pri upravljanju s procesom kuhanja; oznaka zapore - optično in akustično prikaže, ali je lonec pravilno zaprt; snemljiv ročaj - za enostavno čiščenje in vzdrževanje; Super Termic dno - za idealno porazdelitev toplote in popolna stabilnost lonca na vseh vrstah kuhalnih površin z najboljšimi toplotnimi lastnostmi in varčevanjem z energijo.

Tehnične specifikacije

VRSTA POSODE EKONOM LONEC
MATERIAL NERJAVEČE JEKLO
GARANCIJA 3
UPORABA ELEKTRIKA INDUKCIJA PLIN STEKLOKERAMIKA
BARVA SREBRNA
PREMER 22 CM
PROSTORNINA 6 L
PRALNO V POMIVALNEM STROJU DA
POKROVKA DA
MATERIAL POKROVKE NERJAVEČE JEKLO
LINIJA VITAQUICK
KAKOVOST ZA VRHUNSKE REZULTATE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj