• Natisni

SPECIALNI PREMAZ ZA LES R-GROUP LIGNOPOL M ZELEN 25 KG PROTI POKANJU LESA

Šifra izdelka: 1318356

Cena:
56,99 € /KOS
 
Cena za KG 2,2796 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Premaz proti pokanju lesa, elastični sloj z dobrim oprijemom, uporaben na polizdelkih iz trdega lesa. Pastelno zelena barva, vsebina: 25 kg.

  • Odporen na višje temperature.
  • Obstojen.
  • Okolju prijazna barva.

Premaz Lignopol M je primeren za uporabo v pohištveni industriji in je namenjen zaščiti pred pokanjem pri sušenju. Primeren je za nanos tako na umetne kot naravne polizdelke iz trdega lesa, ki so kasneje uporabljeni za izdelavo pohištva. Uporaben je tudi za rezan les, profile in deske. Najpogosteje se uporablja pri predelavi lesa in pripravi lesa za polaganje parketa.

Proti pokanju lesa

Disperzijski premaz učinkovito preprečuje pokanje lesa na čelih, do katerega bi lahko prišlo zaradi prehitrega sušenja lesa tako pri umetnem sušenju v sušilnicah kot naravnem sušenju.

Zaščitni sloj

Na površini, kamor je nanešen Lignopol M, nastane elastični sloj, ki se zelo dobro oprime površine lesa. Lignopol M ima uspešen opravljeno Poročilo o preskusu/Test Report po modificirani metodi SIST EN ISO 7783-1:1999 o določevanju prepustnosti za vodno paro.

Enostavni nanos

Nanašanje je enostavno, saj lahko poteka s premazovanjem, brizganjem in pomakanjem. Nanašamo ga lahko na čist les, na katerem ni umazanije, ostankov žagovine ali maščobe.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj