• Natisni

SPECIALNO LEPILO SIKA SIKAFAST-5215 NT 50ML

Šifra izdelka: 1310557

Cena:
22,09 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Dvokomponentno lepilo za konstrukcijsko lepljenje je hitro utrjujoče, delno elastično in brez nadležnih vonjav. Izdelan je na osnovi akrilov in ne vsebuje topil ali kislin. Dober oprijem je možen na širok spekter različnih materialov ? kovin, umetnih mas, stekla, lesa itd. Masa: 50 ml.

  • Doseganje trdnostnih lastnosti v nekaj minutah.
  • Elastičen, brez vonja.
  • Oprijem na širok spekter materialov.

Hitro utrjujoče dvokomponentno lepilo je primerno za konstrukcijsko lepljenje. Je pastozna masa, ki se ne poveša in ni vnetljiva. Lepilo je delno elastično, kar omogoča enostaven nanos paste in njegovo aplikacijo na želeno mesto.

Brez neprijetnega vonja

SikaFast ? 5215 NT specialno lepilo je zasnovan na Sikini ADP tehnologiji polimerov in izdelan na osnovi akrilov. Ne vsebuje topil in kislin, zato tudi njegov vonj ni intenziven. Odlikuje ga hiter doseg trdnostnih lastnosti in dober oprijem na velik spekter različnih kovin, umetnih mas s predpripravo njihove površine.

Področja uporabe

ADP tehnologija predstavlja spekter hitro utrjujočih in elastičnih lepil, ki blažijo vibracije. Namenjeni so za zamenjavo postopkov varjenja, vijačenja, kovičenja in drugih tehnik mehanskega pritrjevanja. Odlično se obnese za močna pritrjevanja tudi s steklom, lesom, umetnimi masami in zaključnimi premazi. Lepilo se nanaša na podlago, ki naj bo čista, suha in brez sledi maščob, prahu ali olja.

Hitre reakcije

Ob združenju obeh komponent se sproži reakcija utrjevanja, ki pa se nekoliko spreminja glede na mešalno razmerje ter temperaturo v okolici. Ob višji temperaturi, je lepilo potrebno uporabiti hitreje, saj je čas utrjevanja krajši; če pa je v prostoru temperatura nižja, potem je hitrost utrjevanja počasnejša.

Enostavno odstranjevanje

Neutrjeno lepilo je iz orodja in opreme možno odstraniti s pomočjo suhe krpe ali pa se poslužujete uporabe sredstava za odstranjevanje. Že utrjeno maso je možno odstraniti le mehansko. Ob morebitnem stiku lepila s kožo, le to takoj umijte z ustreznim industrijskim čistilom za roke in vodo.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • POZOR
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
  • SEGREVANJE LAHKO POVZROČI POŽARVARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • LAHKO ŠKODUJE NEROJENEMU OTROKU. SUM ŠKODLJIVOSTI ZA PLODNOSTS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj