Da bomo še boljši in vam ponudili še več, danes nadgrajujemo naš Spletni center. V primeru motenj se vam opravičujemo. Hvala za razumevanje.

  • Natisni

SPLIT ENOJNA INVERTER GORENJE KAS53SDCINVWFA 5.3KW, NOTR+ZUN ENOTA

Šifra izdelka: 2241327

Cena:
1.059,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
super ionizator, brezžično (Wi-fi) upravljanje, ECO mode, samočistilna funkcija, interaktivni skriti display, časovnik...

  • Možnost Wi.Fi upravljanja - modul gratis.
  • Visoka učinkovitost.
  • Eleganten design.

Super inoizator: V zrak sprošča za telo izredno pomembne in koristne negativne ione, ki jih potrebujemo za celično presnovo in druge življenske funkcije. Z učinkovitim filtracijskim sistemom iz zraka odstanjuje cvetni prah, vonjave, dim in prašne delce. Samočistilna funkcija (self clean): Po končanem delovanju v režimu hlajenja funkcija samodejno osuši izmenjevalnik toplote v notranji enoti ter ga pripravi za naslendje delovanje. S tem prepreči nastanek plesni in neprijetnega vonja. HEPA filter: Izjemno učinkovit filter, ki v primerjavi s klasičnimi iz zraka zajame kar 80% več prašnih delcev. Zaščita pred mrzlim zrakom: Ob vklopu režima ogrvanja preprečuje takojšnje pihanje mrzlega zraka, saj se hitrost ventilatorja prilagaja temperaturi uparjalnika. Možnost priklopa iz dveh strani: Priključitev drenažne cevi ter električne in plinske povezave iz leve ali desne strani omogoča lažjo montažo. Autodiagnostika: Ob morebitni napaki ali okvari se klima samodejno izključi, da prepreči nadaljne poškodbe. Na zaslonu se izpiše koda napake, kar olajša delo servisreju.

Tehnične specifikacije

VRSTA NAPRAVE SPLIT ENOJNA INVERTERSKA
ZMOGLJIVOST HLAJENJA DO 5,3 M3
NOTRANJA ENOTA (ŠXVXG) 965X319X215 MM
ZUNANJA ENOTA (ŠXVXG) 800X554X333 MM
TEŽA 48,5 KG
GARANCIJA 2 LETI
SCOP KOEFICIENT 4,0
SEER KOEFICIENT 6,8
ENERGIJSKI RAZRED (HLAJENJE) A++
ENERGIJSKI RAZRED (OGREVANJE) A+
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj