• Natisni

SPLIT ENOJNA INVERTER INVENTOR P5MVI/MVO-12WFR 3.5KW, NOTR+ZUN ENOTA

Šifra izdelka: 2518840

Cena:
453,56 € /GRN
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  GRN
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Do 12 stopenjska moč ventilatorja - zagotavlja natančen nadzor temperature v prostoru in povečuje bivalno ugodje5 stopenjska moč zun. enote - povečana iz 2 na 5 stopenj, kar prinaša znatno višji izkoristekIonizator zraka - čistilec zraka odstrani do 95% vonjav v prostru. Prav tako proizvaja negativno nabite ione, ki dekontaminirajo in steralizirajo zrak v prostoruPoraba je manjša od 1W kadar je klimatska naprava v stanju pripravljenosti.Notranji senzor preprečuje vstop hladnega zraka ob zagonu klimatske naprave v načinu ogrevanja.Auto restart in Memory funkcija HEPA filter

  • 5 let garancije (ob servisiranju).
  • Cenovno ugodna.

Možnost nakupa klime z montažo

Cena klimatske naprave z montažo je 624,99 €.

Nakup z montažo ni možen preko spleta.

Široko območje delovanja Do 25 stopenj hitrosti (F1-F25) kompresorja. Frekvenčno območje je povečano za 70%, kar zagotavlja zvezno delovanje sistema in zagotavlja natančen nadzor za udoben ambient in večje varčevanje z energijo. Funkcija Memory Ob ponovnem zagonu klimatske naprave se bo horizontalna loputa avtomsko postavila v predhodni položaj. Auto restart funkcija V primeru izpada električne energije se klimatska naprava avtomatsko zažene. HEPA filter odstrani do 99,97% prahu, pršic, antraks trosov, plesni in škodljivih plinov. Filter vitamin C napolni zrak z vitaminom C, ki mehča kožo, zmanjšuje stres in terapevtosko deluje na ljudi. Srebrni Ionski filtri so namenjeni za uničenje notranje konfiguracije bakterij v zraku, virusov in glivic. Z zatiranjem rasti mikrobov, ionski filter očisti velike količine zraka in s tem ustvarja zdravo in čisto okolje. Hladni katalizatorski čistilec - odstrani formaldehide ter druge hlapne organske spojine, kot tudi škodljive pline in neprijetne vonjave.

Več o storitvi montaže klimatske naprave na:

Tehnične specifikacije

VRSTA NAPRAVE SPLIT ENOJNA INVERTERSKA
ZMOGLJIVOST HLAJENJA DO 130 M3
PRETOK ZRAKA DO 520 M3/H
NOTRANJA ENOTA (ŠXVXG) 800X188X275 MM
ZUNANJA ENOTA (ŠXVXG) 780X250X540 MM
TEŽA 7,5/30,5 KG
GARANCIJA 5 LET
SCOP KOEFICIENT 4,4
SEER KOEFICIENT 6,8
ENERGIJSKI RAZRED (HLAJENJE) A++
ENERGIJSKI RAZRED (OGREVANJE) A+
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj