• Natisni

SPLIT ENOJNA INVERTER SAMSUNG AR09KSWSBWKNZE 2.5KW, NOTR.+ZUN. ENOTA

Šifra izdelka: 2467593

Cena:
648,53 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
Trikotna oblika za močno hlajenje, Način za enega uporabnika, Pametna instalacija. Uporaba programa na vašem pametnem telefonu ali tablici v povezavi z integriranim WI-FI vmesnikom v klimatski napravi omogoča nadzor, ter krmiljenje klimatske naprave od kjerkoli na svetu.

  • Priznana blagovna znamka.
  • WI-FI integriran.

Trikotna oblika: Edinstvena trikotna oblika klimatske naprave Samsung izboljšuje njeno učinkovitost, saj lahko z njo hladen zrak po vašem domu krioži hitreje, dlje in na širše. Klimatska naprava Samsung je že v zasnovi izjemno učinkovita. Njena edinstveno trikotna oblika ima širši dovod, tako da lahko vsesa več zraka. Izboljšana širina in kot odvoda, dodatna v-rezila in večji ventilator zagotavljajo tudi, da je zrak ohlajen in izpihan hitreje, dlje in širše. Tako osvežilno hladen zrak doseže vsak kot vaše sobe. Način za enega uporabnika: Enouporabniški način klimatske naprave Samsung uporablja manjšo zmogljivost kompresorja in zmanjša porabo energije, pri čemer še zmeraj zagotavlja hladno in udobno okolje. Uporabljate jo lahko torej tudi, ko ste sami in med vročimi dnevi, ne da vam bilo treba skrbeti za položnico. Pametna instalacija (Smart install): je funkcija samodiagnosticiranja, ki preverite, ali je monter vašo klimatsko napravo Samsung montiral pravilno. Samodejno preveri za napakami v montaži, ki lahko povzročijo težave med uporabo klimatske naprave, vključno z neustrezno komunikacijo z zunanjo enoto, vsakršne težave s celovitostjo zračne cevi in slabim pretokom hladilnega sredstva.

Tehnične specifikacije

VRSTA NAPRAVE SPLIT ENOJNA INVERTERSKA
ZMOGLJIVOST HLAJENJA DO 160 M3
NAJVEČJA MOČ HLAJENJA 3,2 KW
NAJVEČJA MOČ GRETJA 2,5 KW
PRETOK ZRAKA DO 660 M3/H
SPOSOBNOST RAZVLAŽEVANJA 1,2 L/H L
TEŽA 9,5/28,5 KG
GARANCIJA 2 LETI
SCOP KOEFICIENT 4
SEER KOEFICIENT 6,1
ENERGIJSKI RAZRED (HLAJENJE) A++
ENERGIJSKI RAZRED (OGREVANJE) A+
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj