• Natisni

ŠPORTNI REKVIZIT GITES BALINČKI PRSTOMET

Šifra izdelka: 2488470

Cena:
17,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru trenutno ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Družabna igra za sprostitev, druženje in igranje vseh generacij: od babic in dedkov do vnukov in prijateljev. Primerna v vseh letnih časih, na prostem ali v zaprtih prostorih. Zaradi optimalne mešanice gume so balinčki prožni, odbojni in ustrezno težki za vsakega igralca.

  • Slovenski izdelek.
  • Igra za vse generacije v vseh letnih časih.
  • Uporabljajo tudi amaterski tekmovalci društev.

Pravila igre: Igra za 2 igralca oz. 4 igralce (2 para). V kompletu je 8 velikih balinčkov in 2 mala balinčka. Prvo igro začne igralec, ki je prevzel mali balinček in temu balinčku približa veliki balinček. Nasprotni igralec oz. par poskuša svoj balinček približati še bliže. Igra temelji na načelu, da želijo igralci čimbolj približati balinčke malemu balinčku in seveda tisti igralec oz. par, ki ima bližje vsaj en balinček zmaga igro. Vsak približan balinček je vreden 1 točko. V seštevku enega kroga igre se štejejo vsi balinčki igralca(para), ki so bližje malemu balinčku od nasprotnikovih balinčkov. Vsak naslednji krog igre mali balinček meče zmagovalec prejšnje igre. Zmagovalec je tisti, ki prvi doseže 13 točk oziroma lahko igro še popestrimo, da igramo na 2 točki končne razlike (nadaljujemo z igro). Tako igra postane še bolj napeta. V vsaki naslednji novi igri mali balinček prevzame poraženec prejšnje igre. TARČA Velike balinčke mečemo na tarčo. Tarča ni predpisana, se pa največkrat uporabi klasična lokostrelska tarča, ki jo položimo na tla in začrtamo mejo od koder se meče balinčke na tarčo. Pri igri ?tarča? meče igralec 4 ali vseh 8 velikih balinčkov, število igralcev je neomejeno. Zmagovalec je tisti, katerega seštevek točk je največji. Koliko metov na tarčo ima posameznik je odvisno od dogovora, običajno pa je tekma v 3 ali 5 krogih.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj