• Natisni

SREDSTVO ZA NEGO PLANET POOL CALZESTAB EISEN EX 1 L PROFI LINE

Šifra izdelka: 2527091

Cena:
9,95 € /L
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Calzestab Eisen Ex je sredstvo za preprečevanje izločanja železa, vodnega kamna in rje iz vode.

Calzestab Eisen Ex je sredstvo za preprečevanje izločanja železa, vodnega kamna in rje iz vode.Razgrajuje kovinske usedline ter vodni kamen in preprečuje njihov nastanek. Kovinske dele ščiti pred korozijo, filter pa ščiti pred vodnim kamnom. Idealna pH vrednost vode je med 7,0 ? 7,4. Uporaba: Količino sredstva uravnavamo glede na trdoto vode oziroma glede na količino prisotnih kovinskih ionov. Calzestab eisenex lahko dodamo neposredno v bazen že pred prvim kloriranjem. Naslednja doziranja so odvisna od količine dodane sveže vode oziroma najmanj enkrat mesečno. V času 24 ur po dodajanju Calzestab eisenex v vodo ne dodajajte klora ali algicida! Pri trdoti vode 10 dH je potrebno prvič dozirati 500 ml sredstva na 10 m3 vode, naslednja doziranja 150 ml na 10 m3 vode. Pri trdoti vode 10-20 dH je potrebno prvič dozirati 1000 ml sredstva na 10 m3 vode, naslednja doziranja 200 ml na 10 m3 vode. Pri trdoti vode 20-30 dH je potrebno prvič dozirati 1500 ml sredstva na 10 m3 vode, naslednja doziranja 250 ml na 10 m3 vode. Pri trdoti vode nad 30 dH je potrebno prvič dozirati 2000 ml sredstva na 10 m3 vode, naslednja doziranja 300 ml na 10 m3 vode. Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! Hraniti in transportirati na hladnem in pred soncem zaščitenem mestu. Pri delu uporabljajte zaščitne rokavice."

Tehnične specifikacije

NAMEMBNOST 0
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj