• Natisni
-20%

STEKLENA VOLNA ZA STROP KNAUFINSULATION UNIFIT 035 16 CM PAL=115.20 M2, ZAV=4.8 M2

Šifra izdelka: 1427297

Cena: 10,28 €

Akcijska cena: 8,22 € /M2

 

Popust: 2,06 €

Cena velja od 11. 04. 2017 do 31. 05. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  M2
Kol.:
Izolacijski filc steklene volne UNIFIT 035 uporabljamo za toplotno in zvočno zaščito v gradbenih konstrukcijah, kjer izolacija ni direktno tlačno obremenjena. UNIFIT 035 najbolj pogosto uporabljamo za izoliranje poševnih prezračevanih streh, stropnih oz. talnih knostrukcijah proti hladnemu podstrešju. Dobavlja se visoko komprimiran v rolah. Izdelan je po novi Ecose? tehnologiji z vezivi na bio osnovi in vsebuje več kot 70% recikliranega stekla.

  • visoka požarna zaščita objekta. .
  • Izboljšuje kakovost zraka v prostoru.
  • Ne draži kože in se ne praši.

Večnamenski izolacijski filc iz mineralne steklene volne UNIFIT 035 se dobavlja visoko komprimiran v rolah. Izdelan je po novi Ecose? tehnologiji z vezivi na bio osnovi in vsebuje več kot 70% recikliranega stekla. Proizvod je negorljiv, kemijsko nevtralen, poleg dobre toplotne izolativnosti omogoča zaradi vlaknaste strukture materiala tudi odlično zvočno izolativnost. UNIFIT 035 najbolj pogosto uporabljamo za izoliranje poševnih prezračevanih streh, stropnih oz. talnih knostrukcijah proti hladnemu podstrešju. Uporabljamo ga lahko tudi kot izolacijsko polnilo v notranjih pregradnih stenah in v skeletnih gradnjah. UNIFIT 035 poleg odlične toplotne izolativnosti (0,035 W/mK) in negorljivosti (razred A1) odlikuje enostavna in hitra vgradnja. Izolacija je prijetna za rokovanje, ne draži kože in se ne praši. Hkrati pa zaradi novega veziva na bio osnovi izboljšuje kakovost zraka v prostoru (ima znak INDOOR AIR COMFORT).
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj