• Natisni
-25%

STRIŽNIK LAS PHILIPS HC 3420

Šifra izdelka: 2043746

Cena: 25,99 €

Akcijska cena: 19,49 € /KOS

 

Popust: 6,50 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 10. 07. 2017
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 17 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Philips HC 3420/15 je trpežen in učinkovit strižnik. Inovativna strižna enota, trpežna rezila iz nerjavnega jekla ter nastavljiva glavnik vedno in dolgoročno zagotavljajo hitro in ostro striženje.

Značilnosti: Dvojno izostreno rezilo z manjšim trenjem ? Z našo napredno tehnologijo DualCut, ki vključuje dvojno izostreno rezilo z zasnovo za manjše trenje, lahko prirezujete dlake vseh vrst. Inovativna strižna enota je zelo trpežna in dlake striže dvakrat hitreje kot običajni strižniki Philips. Samoostrilna jeklena rezila za dolgotrajno ostrino ? Samoostrilna rezila iz nerjavnega jekla za dolgotrajno ostrino. Enostavna izbira in uporaba 13 nastavitev dolžine: 0,5 do 23 mm ? Enostavno izberite želeno dolžino z nastavljivim glavnikom za 12 nastavitev dolžine od 1 mm do 23 mm v korakih po natanko 2 mm. Za prirezovanje na dolžino 0,5 mm pa uporabite strižnik brez glavnika. 60 minut brezžične uporabe po 8-urnem polnjenju ? Strižnik lahko uporabljate žično ali brezžično za popolno moč in svobodo z 60 minutami brezžične uporabe po 8-urnem polnjenju. Priložen je glavnik za brado za 23 nastavljivih dolžin: 1 do 23 mm ? Obrnite kolesce in enostavno izberite želeno dolžino za oblikovanje brade ali popolne tridnevne bradice. Pritrdite nastavljiv glavnik za brado za 23 nastavitev dolžine od 1 do 23 mm v korakih po natanko 1 mm. Za prirezovanje na dolžino 0,5 mm pa uporabite strižnik brez glavnika. Gumb za turbo moč za višjo hitrost rezanja ? Gumb za turbo moč poviša hitrost striženja za popolno striženje tudi najdebelejših dlak. Hitra sprostitev rezil za enostavno čiščenje ? Enostavno odprite snemljivo glavo, da hitro sprostite in operete rezila. Eco passport ? Philips skrbi za okolje in širšo družbo, zato močno podpira okolju prijazne zasnove in izdelke.

Tehnične specifikacije

VRSTA BRIVNIK
FUNKCIJE STRIŽNIK LAS IN BRADE
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj