• Natisni

SUHI SESALNIK GORENJE VCED 13 HB HIP HOP

Šifra izdelka: 2250166

Cena:
59,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Cena velja od 5. 04. 2017 do 30. 06. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Hepa filter, nastvljiva moč motorja, mehak zagon motorja, univerzalna in turbo krtača.

  • Lahek in učinkovit.

Material cevi: Kovina, Univerzalna krtača, HEPA filtracija, Mikrofilter vrečka, Območje dosega: 14 m, Nastavljiva moč motorja z vrtljivim gumbom, Mehak zagon motorja - SOFT START, Pretok zraka: 27 l/s, Max. podpritisk: 20 kPa, Prostornina vrečke za prah: 2 l, Navadna kolesa, Število koles: 3, Dolžina priključnega kabla: 5 m, Območje dosega: 14 m, Način shranjevanja: Shranjevanje stoje ali leže, Lokacija upravljanja: Na aparatu, Turbo krtača, Ročaj za prenašanje, Nastavek za odlaganje cevi, Priložene papirne vrečke za prah: 3, Število kanvas vrečk: 1, Navijalo za priključni kabel, Širina: 380 mm, Višina: 220 mm, Globina: 240 mm, Neto masa: 3,1 kg, Barva: Modra, Indikator napolnjenosti vrečke. ? Energijski razred: D ? Vrsta sesalnika: Sesalnik za suho čiščenje ? Ko sta vrečka HIGIENIC ali posoda CLEAN BOX polni, vas signalna lučka na to opozori. Tako ne boste nikoli več v dilemi, ali lahko posesate še naslednji prostor. ? Naši sesalniki delujejo tiho in povsem brez hrupa. Z glasnostjo ne boste motili nikogar - niti ponoči ali zgodaj zjutraj. Poleg tega imajo sesalniki stabilna kolesa iz mehke gume, zato ne poškodujejo pohištva in občutljivih talnih površin. Po sesanju ne bo ostala nobena sled koles, niti prahu. ? Mere (Š×V×G): 38 × 22 × 24 cm ? Mere embaliranega aparata (Š×V×G): 43 × 27,5 × 28,5 cm ? Neto masa: 3,1 kg ? Bruto teža: 6 kg ? Priključna moč (max): 1.000 W ? Šifra: 474337

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA KLASIČNI
VRSTA SESANJA VREČKA
ENERGIJSKI RAZRED D
UČINKOV. SESANJA NA PREPROGI E
UČINKOV. SESANJA NA TRDIH TLEH C
RAZRED IZPUSTA PRAHU F
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 41,3 KWH
MOČ / W
GLASNOST DELOVANJA 80 DB
OZNAKA VREČKE /
BARVA MODRA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj