• Natisni

SUHI SESALNIK HOOVER TE 70 TE 60011 TELIOS PLUS

Šifra izdelka: 2248069

Cena:
109,90 € /KOS
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
700 W, VSI NASTAVKI NA SESALNIKU, Epa pralni izhodni filter, mehka kolesa, 360 C vrtljiva cev, teleskopska cev, nastavljiva moč sesanja, indikator polnosti vrečke, krtača za vse površine-plus, krtača za parket-extra, mini turbo krtača, barva: metalik siva,

Sesalnik odlikujejo odlični rezultati sesanja ter majhna poraba energije, saj se sesalnik uvršča v energijski razred A. Sesalnik je opremljen z univerzalno krtačo za vse površine, krtačo za parket in mini turbo krtačo. Ima 360° vrtljivo sesalno cev, teleskopsko cevjo, EPA filter, mehka gumijasta kolesa in indikator polnosti. Telios Plus je opremljen z nastavki, ki so shranjeni v ohišju, kar dodatno olajša uporabo, tako so vam namrec ustrezni nastavki za trenutne potrebe čiščenja vedno pri roki. Telios Plus zagotavlja maksimalno ucinkovitost, o čemer priča tudi njegova energijska nalepka, saj je zvezda trojnega A razreda.

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA SUHI
VRSTA SESANJA VREČKA
RAZRED ENERGIJ. UČINKOVITOSTI A
UČINKOV. SESANJA NA PREPROGI D
UČINKOV. SESANJA NA TRDIH TLEH A
RAZRED IZPUSTA PRAHU B
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 27 KWH
MOČ - W
GLASNOST DELOVANJA 83 DB
OZNAKA VREČKE /
BARVA SIVA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj