• Natisni

SUHI SESALNIK PHILIPS FC 9921/09 NA POSODO

Šifra izdelka: 2366531

Cena:
359,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Razred energijske učinkovitosti A.

  • Upravljalnik na ročaju.

Novi Philipsov sesalnik brez vrečke Power Pro Ultimate za vrhunsko učinkovitost čiščenja. PowerCyclone 7 omogoča izredno ločevanje prahu in zraka. Nastavek TriActiveMax je izredno učinkovit na vseh vrstah tal. PowerCyclone 7 za izjemno moč sesanja Nastavek za trda tla TriActive Z za odstranjevanje prahu in drobtin Filter Ultra Clean Air HEPA 13 z 99,95 % filtracijo Praznjenje zbiralnika za prah brez nesnage Tehnologija NanoClean za odstranjevanje prahu brez dodatne nesnage Posebna ergonomska komora za prah za nadzorovano praznjenje Enostavno čiščenje Daljinski upravljalnik ErgoGrip za vklop in izklop brez sklanjanja Sesalnik brez vrečke Razred energijske učinkovitosti A Parquet+, Allergy+ Razred energijske učinkovitosti A Ta sesalnik je zasnovan za zagotavljanje polne učinkovitosti v razredu energijske učinkovitosti A. PowerCyclone 7 ima aerodinamično zasnovo, ki zmanjšuje zračni upor in zagotavlja izjemno učinkovito čiščenje v 3 visokoučinkovitih korakih: 1) Zaradi ravnega in gladkega dovoda zrak hitro vstopi v PowerCyclone. 2) Zaobljeni prehod hitro pospeši zrak navzgor v ciklonsko komoro. 3) Izhodna rezila na vrhu ciklonske komore učinkovito odstranjujejo prah iz zraka. Nastavek TriActiveMax. Nastavek TriActiveMax se odlično oprime tal in v treh korakih temeljito očisti tla: 1) S posebej oblikovano ploskvijo nežno razpre vlakna v preprogi in odstrani prah iz najglobljih kotičkov. 2) Sprednja velika odprtina pobira večje delce. 3) Stranski krtači omogočata popolno čiščenje ob podstavkih. Novi nastavek za trda tla TriActive Z odstranjuje prah in drobtine hkrati. Edinstvena zasnova v obliki črke Z prah in večje drobtine usmerja skozi zračni kanal in jih pri tem ne potiska naprej. Stranski zračni kanali poskrbijo za odlično čiščenje ob podstavkih. Zdaj ni treba več dvigniti nastavka, da bi posesali večje drobtine, tla pa bodo odslej izjemno čista. Nova inovativna tehnologija je razvita posebej za preprečevanje običajne prašne meglice. Prah se nabere na dnu komore za prah in se pri tem ne oprijema sten niti ne ostane v zraku. Ko komoro odprete, ni več prašne meglice kot prej. Posebna ergonomska komora za prah Komora ima pri strani posebej oblikovan izliv, ki omogoča nadzorovano praznjenje brez uhajanja prahu. Daljinski upravljalnik ErgoGrip omogoča enostavno vodenje nastavka v ozkih prostorih. Z vgrajenim daljinskim upravljalnikom zlahka povečate ali zmanjšate moč sesanja in sesalnik brez težav izklopite. Filter Ultra Clean Air HEPA 13 zajame vsaj 99,95 % vsega prahu, kar zagotavlja sveže in čisto.

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA SUHI
VRSTA SESANJA POSODA
ENERGIJSKI RAZRED A
UČINKOV. SESANJA NA PREPROGI C
UČINKOV. SESANJA NA TRDIH TLEH A
RAZRED IZPUSTA PRAHU A
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 26,7 KWH
MOČ 650 W
GLASNOST DELOVANJA 75 DB
OZNAKA VREČKE /
BARVA RJAVA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj