• Natisni

SUŠILNIK HRANE COUNTER INTELLIGENCE IR-D5 DEHIDRATOR ZA ŽIVILA

Šifra izdelka: 2523751

Cena:
549,00 € /KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €

  • Sončno in senčno sušenje.

DEHIDRATOR ZA ŽIVILA IR-D5 IR-D5 dehidrator je kombinacija odličnega delovanja, napredne tehnologije in elegantnega stila. Z njim lahko živila sušite na 2 različna načina, omogoča namreč sončno in senčno sušenje. Narejen je iz vrhunskih in vzdržljivih materialov, kot je nerjaveče jeklo. Dizajn naprave ni le eleganten, temveč omogoča najboljši način kroženja zraka znotraj naprave. SONČNO SUŠENJE Pri tem načinu sušenja je zagotovljeno sušenje, primerljivo sušenju živil na sončni svetlobi. Naprava namreč uporablja NIR žarke (Near Infra-Red), ki imajo na živila enak učinek, kot sončni žarki. Ti omogočajo ohranitev vitamina D, ter tudi ostale vitamine in minerale. S tem načinom sušenja bodo odlično pripravljeni (na soncu) posušeni paradižniki, posušena govedina in ostala živila, ki jih morajo za boljšo teksturo in okus nekoliko pobožati sončni žarki. SENČNO SUŠENJE Način senčnega sušenja vam omogoča sušenje živil, pri katerih morata biti temperatura sušenja in kroženje zraka pod neprestanim nadzorom (odlično za presno pripravljena živila). Tako lahko pripravite ohrovtov čips, sadne ploščice in podobno. Z napredno tehnologijo lahko temperatura ostaja nespremenjena skozi celotni proces sušenja. Pladnji: 5 pladnjev iz nerjavečega jekla Prostor za sušenje: Notranji volumen 23l/volumen 7l Moč 500 W Temperatura: 35-70? Kroženje zraka: horizontalno Dodatki: 5 pladnjev iz nerjavečega jekla, pladenj za drobtine, zračni filter, silikonske rokavice, navodila Material: pladnji ? nerjaveče jeklo Naprava (ABS) Zračni filter (tkanina) SAMODEJNO DELOVANJE Napredna tehnologija, ki so jo uporabili pri dehidratorju IR-D5, napravi omogoča zaznavanje vlage. Tako lahko naprava živila suši samodejno, popolnoma brez ročnih nastavitev!

Tehnične specifikacije

MOČ 500 W
ŠT. PLADNJEV ZA SUŠENJE 5
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj