• Natisni

SUŠILNIK HRANE STATUS ZELENJAVE IN ZELIŠČ

Šifra izdelka: 1807101

Cena: 61,99 €

Akcijska cena: 43,39 € /KOS

 

Popust: 18,60 €

Cena velja od 11. 04. 2017 do 30. 06. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Sušilnik Status je primeren za sušenje zelenjave, sadja in zelišč. Tiho delovanje omogoča uporabo kadarkoli in kjerkoli. Priloženih je 5 pladnjev in podloga za kakovostnejše sušenje. Možnost nastavitve temperature od 35°C do 68°C nudi primerno sušenje glede na izbrano sadje, zelenjavo? Pladnji sušilnika so enostavni za čiščenje in pralni v pomivalnem stroju. Deluje z močjo: 450 W.

  • Priloženi številni dodatki.
  • Enakomerno sušenje v vseh plasteh. .
  • Tiho delovanje. .

Priloženi številni dodatki

Sušilniku so priloženi številni dodatki, ki omogočijo kvalitetnejše sušenje izbranega sadja oz. zelenjave. Vsi dodatki so pralni v pomivalnem stroju. Sušilnik ima pet pladnjev za sušenje. Uporabimo pa lahko tudi manjše število pladnjev, kar pride še posebej prav proti koncu procesa sušenja. Možno je dokupiti dodatne pladnje, v kolikor želite sočasno sušiti več sadja. Za sušenje manjših semen ali manjših delov začimb uporabimo podlogo za sušenje, ki jo postavimo na pladenj. Prav tako uporabimo podlogo za sušenje pri pripravi sadnih priboljškov iz sesekljanih sadnih mešanic. Sušilniku je priložen tudi rezalnik, s katerim preprosto in hitro izbrano živilo narežete na rezine .

Enostavno vzdrževanje

Pladnji sušilnika so enostavni za čiščenje. Pladnje očistimo pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju. Ne priporočamo uporabe hrapavih gobic, mrežic ali sredstev za poliranje, ki lahko poškodujejo površino sestavnih delov. Priložen rezalnik rezinar operete pod tekočo vodo. Zaradi varovanja rezila spodnjega dela ne perite v pomivalnem stroju.

Vrhunske lastnosti

Odlikuje ga tiho in nemoteče delovanje, ki pri tem ne povzroča prekomernega segrevanja površine na kateri stoji. Zrak med sušenjem kroži od zgoraj po sredini piha navzdol in se po robu vrača nazaj, to pa zagotavlja enakomerno sušenje več plasti ali le ene naložene s sadjem oz. zelenjavo. Možna nastavitev temperature od 35°C do 68°C.

Tehnične specifikacije

MOČ 450 W
ŠT. PLADNJEV ZA SUŠENJE 5
GARANCIJA 1 LETO
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj