• Natisni

TALNI PREMAZ MAPEI PRIMER MF 6KG 2K A+B (4.5+1.5KG)

Šifra izdelka: 2111618

Cena:
91,09 € /KOS
 
Cena za KG 15,1817 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Dvokomponentni epoksidni temeljno sprijemni premaz brez topil za izdelke iz linije Mapefloor ter za utrditev in zaporo previsoke preostale vlage cementih podlag.

  • Zaporni premaz.
  • Za utrditev nekompaktnih oblog.
  • PORABA: 200 - 300 g/m? za vsak nanos.

Področje uporabe Primer MF je zaporni premaz za cementne estrihe s previsokim preostankom vlage, ki se nadgrajujejo s tesnimi ali lesnimi oblogami. Primeren je tudi za utrditev nekompaktnih in nezadostno kakovostnih podlag, katerim je potrebno izboljšati mehanske lastnosti. Primer MF je sistemski temeljni premaz za vpojne cementne podlage pred nanosom izdelkov na osnovi epoksidnih smol linije Mapefloor. Tipični primeri uporabe: - površinska utrditev nekompaktnih in nezadostno kakovostnih cementnih estrihov zaradi pomanjkanja veziva ali neustrezne nege; - zaporni premaz za cementne estrihe s previsokim preostankom vlage, ki se nadgrajujejo s tesnimi ali lesnimi oblogami (v tem primeru obvezen posip s suhim kremenčevim peskom Quarzo 1,2); - protiprašna obdelava nekompaktnih cementnih in anhidritnih estrihov; - vezivo, ki se zmeša s kremenčevim peskom, kot sintetična malta za manjša popravila, zapolnitve in prevleke; - temeljno sprijemni premaz za porozne cementne podlage pred nanašanjem izdelkov iz linije Mapefloor; - protiprašni premaz za betonske industrijske tlake; - temeljno sprijemni premaz za specifične podlage (stare talne obloge, ostanki lepil, itd.), ki se bodo nadgrajevale z izravnalnimi masami ali/in novimi zaključnimi oblogami (v tem primeru obvezen posip s suhim kremenčevim peskom Quarzo 1,2). Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) TEMPERATURA ZA DELO: od 10°C do 30°C. MEŠALNO RAZMERJE: 3 : 1 (komp.A : komp.B - utežno). KONSISTENCA MEŠANICE: tekočina. BARVA: transparenta. SPECIFIČNA TEŽA MEŠANICE: 1,1 kg/liter. ČAS UPORABE MEŠANICE: 90 minut. NANAŠANJE: čopič, valjček, kovinska lopatica. ČAS MED NANOSI: 3 ? 24 ur. POVRŠINSKA OSUŠITEV: po 3 - 4 urah. POHODNOST: po 24 urah. POPOLNA OSUŠITEV: po 3 dneh. KONČNA TRDNOST: po 7 dneh. SPRIJEMNA TRDNOST NA BETON: > 3 MPa (lom v betonu). TEMPERATURNA ODPORNOST: od -5°C do 80°C. SKLADIŠČENJE: 24 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru pri temperaturah med 10°C in 30°C. PORABA: 200 - 300 g/m? za vsak nanos. PAKIRANJE: - 1 kg kompleti (0,75 kg komp.A 0,25 kg komp.B); - 6 kg kompleti (4,5 kg komp.A 1,5 kg komp.B).
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj