• Natisni

TERMOSTATSKA ARMATURA HANSGROHE RAINDANCE SELECT 300 STOJ PRAVOKOTNA, PRHA, GIB.CEV

Šifra izdelka: 2058978

Cena:
1.549,00 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Prenavljate kopalnico?
Preberite si nasvete in pridobite ideje.
Termostatska armatura za prho Raindance Select 300 2-Jet Showerpipe je izdelek vrhunske nemške kvalitete.

  • 5 letna garancija.
  • Zagotovljena servisna mreža po celi Sloveniji.
  • Navodila za montažo in vzdrževanje v slo. jeziku.

Termostatska armatura za prho Raindance Select 300 2-Jet Showerpipe je izdelek vrhunske nemške kvalitete, je idealen produkt za uporabnike, ki želijo imeti kopalniško rešitev, ki vključuje termostatsko armaturo z ročno in nadglavno prho, Showerpipe ima izredno moderen dizajn, enostavno za montažo saj ne potrebuje posebne inštalacije - montira se lahko na obstoječe standardne priključke za zidno armaturo, vsebuje precizno termostatsko kartušo, praktične in ergonomske ročke za upravljanje, zaklop na željeni oz. prednastavljeni temperaturi in pa na nivoju varčne porabe vode, nadglavna prha je nagibna in ima dimenzije 300 x 160 mm z 2. funkcijama (s pritiskom na tipko SELECT preklopimo iz nežnega vodnega curka obogatenega z zrakom za nežno prhanje v močnejši vodni curek za splakovanje šampona) dimenzija nosilca prhe 380 mm, ročna prha s 3. funkcijami (s pritiskom na tipko SELECT preklapljamo iz nežnega vodnega curka obogatenega z zrakom za nežno prhanje na močnejši vodni curek za splakovanje šampona in nato na masažni curek za sprostitev mišic). Tako nadglavna kot ročna prha imata silikonske zaključke, ki omogočajo lahko čiščenje vodnega kamna, termostatska armatura nudi tudi praktično poličko iz kaljenega stekla (krom ali krom/belo) za odlaganje raznih potrebščin, obenem ohišje termostata preprečuje opekline, ki bi nastale z dotikanjem izpostavljenih dovodov vroče vode, pri montaži armatura dopušča celo do 12 mm tolerance pri standardni razdalji med priključkoma tople in hladne vode, vključena 1,6 m Isiflex pršna cev ter stenski nosilec ročne prhe, nanos kroma je vrhunske kvalitete, medeninasti deli armature so masivni z debelimi stenami, pretok vode na nadglavni prhi 17 l/min (pri tlaku 3 Bar), na ročni prhi pa 16 l/min (pri tlaku 3 Bar). Možnost prh v krom ali krom/beli barvi. Več na: https://pro.hansgrohe-int.com/articledetail-raindance-select-raindance-select-e-300-2jet-showerpipe-27128000.html.

Tehnične specifikacije

PROSTOR KOPALNICA
TIP ENOROČAJNA
NAMEN UPORABE KAD ZA PRHANJE
DRUŽINA RAINDANCE
KOMBINACIJA + PRHA,CEV,DRŽALO
PRETOČNI GRELNIK NE
FUNKCIJE TERMOSTATSKA
NAČIN MONTAŽE STENSKA/STOJEČA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj