• Natisni

TESNILNA MASA SIKA SIKA AKTIVATOR 205/ CLEANER 205 1L (AT)

Šifra izdelka: 2138585

Cena:
23,49 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Sredstvo za pripravo neporoznih podlag:Sika Aktivator-205 je raztopina na alkoholni osnovi, ki vsebuje snovi za čiščenje lepilnih površin ter posebne dodatke za aktiviranje letehpred lepljenjem s Sikaflex izdelki. Sika Aktivator-205 je izdelan posistemu za zagotavljanje kakovosti po standardih 9001/14001 in poprogramu za odgovorno ravnanje.

Področja uporabe Sika Aktivator-205 se uporablja za čiščenje in aktiviranje naslednjih neporoznih podlag: kovin, plastičnih materialov, glaziranih keramičnih in lakiranih površin. Ta izdelek je namenjen izkušenim uporabnikom. Pred uporabo je potrebno opraviti testiranja na aktualnem materialu in pri aktualnih pogojih ( še posebej pri uporabi pri mejnih temperaturnih vrednostih) z namenom zagotoviti optimalen oprijem in kompatibilnost materialov. Način uporabe: Površine za lepljenje in tesnjenje obrišite s čisto krpo, ki ne pušča vlaken, ali vpojnim papirjem, ki ga navlažite s čistilom Sika? Aktivator- 205. Krpo ali papir po vsakem potegu zamenjajte. V kolikor pripravljena podlaga ni zalepljena ali fugirana v dveh urah po pripravi je potrebno proces aktivacije ponoviti ( max. 2 krat). Idealna temperatura ozračja in podlage je med 15 in 25?C. Poraba je odvisna od vrste podlage in delovnega procesa. Po vsaki uporabi posodo ponovno tesno zaprite. Če je čistilo Sika Aktivator-205 dalj časa izpostavljeno zračni vlagi, postane motno in ne učinkuje več. Take izdelke zavrzite. Čas sušenja je odvisen od klimatskih pogojev in in lahko odstopa od navedene vrednosti.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj