• Natisni

TOP SHOP DELIMANO INSTANT GRELNA PIPA

Šifra izdelka: 2253974

Cena:
59,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Tekoča topla voda v samo 5 sekundahPipa za hitro segrevanje vode Delimano se ogreje v samo 5 sekundah. Nato začne nemudoma pošiljati toplo vodo, ki jo lahko uporabljate brez prekinitve.Preprosta in pametna rešitev za mesta brez sistemov ogrevanja vode!

  • Topla voda samo v 5 sekundah.

Imejte toplo vodo kadarkoli v samo 5 sekundah Je vaš grelec za vodo pokvarjen ali je prišlo do napake na toplovodu? Potrebujete toplo vodo na vikendu ali v garaži, vendar tam nimate cevi s toplo vodo? Priskrbite si pipo za hitro segrevanje vode Delimano - električno pipo, ki nemudoma segreje neomejene količine vode! Preprosto jo namestite na umivalnik ali korito, priključite na elektriko in topla voda bo pričela teči! Tekoča topla voda v samo 5 sekundah Pipa za hitro segrevanje vode Delimano se ogreje v samo 5 sekundah. Nato začne nemudoma pošiljati toplo vodo, ki jo lahko uporabljate brez prekinitve. Preprosta in pametna rešitev za mesta brez sistemov ogrevanja vode! Neomejena količina tople vode, segrete do 60 stopinj Celzija S preprostim potiskom na ročico pipa za hitro segrevanje vode Delimano ogreje vodo do 60 stopinj Celzija. Rdeča lučka vam bo dala znak, da je pipa pripravljena za točenje tople vode. Če potrebujete mrzlo vodo, preprosto potisnite ročico nazaj in pričela bo teči mrzla voda. Preprosta in priročna za uporabo. Bolj higienična topla voda vedno na dosegu roke Če morate vodo segrevati v grelcih za vodo, mora biti tam shranjena daljše obdobje. Z električno pipo za segrevanje vode ostane vaša voda sveža za pripravo okusnega čaja, juhe ali kave. Uporabljajte jo v kuhinji, kopalnici, garaži, kleti... S sistemom za hitro segrevanje vode, boste imeli toplo vodo v zgolj 5 sekundah. ? Namestite jo v kuhinjo in hitreje ter z manj stroški boste prišli do vrele vode za pripravo juh, čaja ali kave. ? Namestite jo v kleti, garaži ali delavnici in si operite umazane roke s toplo vodo. ? Namestite jo v vrtni kuhinji in uživajte v vseh prednostih, ki vam jih prinese topla voda na dosegu roke. Pipa za hitro segrevanje vode Delimano vam prihrani čas,energijo in vodo, saj ne potrebujete centralnega ogrevanja ali bojlerja. Vse, kar potrebujete, je vodovod in vtičnica. Tehnični podatki ? Material: Plastika, kovina ? Napetost: 220-240V/50Hz ? Moč grelca: 3kW ? Delovni tlak: 0,04-0,6MPa ? Velikost: 125 x 70mm ? Masa: 772 g ? Kabel: 1 m ? Pretok vode: 1,5 - 2l/min ? Ima samodejno stikalo, zato električnega kabla ni potrebno priklapljati in odklapljati
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj