• Natisni

TOP SHOP DELIMANO INSTANT GRELNA PIPA

Šifra izdelka: 2253974

Cena: 59,90 €

Akcijska cena: 39,90 € /KOS

 

Popust: 20,00 €

Cena velja od 5. 06. 2017 do 31. 07. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Pipa za hitro segrevanje vode Delimano, ki vodo ogreje v samo 5ih sekundah do 60 stopinj. Pipo se namesti na umivalnik ali korito, priključi na elektriko in voda se nemudoma segreje. Gre za električno pipo, ki deluje brez centralnega ogrevanja in segreje neomejene količine vode. Na pipi je priročna ročica, s katero lahko s premikanjem naprej in nazaj uravnavate temperaturo vode. Ima samodejno stikalo, zato električnega kabla ni potrebno priklapljati in odklapljati.

  • Topla voda samo v 5ih sekundah.

S preprostim potiskom na ročico pipa za hitro segrevanje vode Delimano ogreje vodo do 60 stopinj Celzija. Rdeča lučka opozori, da je pipa pripravljena za točenje tople vode, v primeru potrebe po mrzli vodi, se preprosto potisne ročico nazaj in pričela bo teči mrzla voda. Sistem avtomatiziranega nadzora segrevanja je preprost za montažo in ima standardno tuljavo. Preprosta rešitev za mesta brez sistemov ogrevanja vode. Pipa za hitro segrevanje vode Delimano vam prihrani čas, energijo in vodo, saj ne potrebujete centralnega ogrevanja. Vse, kar potrebujete, sta vodovod in vtičnica. Prihranek vode - običajni grelniki vode (bojlerji) porabijo veliko vode zaradi daljšega cevovoda, medtem ko pipa za hitro segrevanje vode Delimano segreva vodo neposredno med tem, ko teče in tako ne prihaja do izgub. Prihranek energije - pipa za hitro segrevanje vode Delimano ogreva vodo neposredno prek priključka na električno omrežje, brez predhodnega segrevanja in ohranjanja temperature. Prav tako ne prihaja do toplotnih izgub zaradi cevi. Prihranek časa - vodo lahko segrejete v 5ih sekundah, kar vam prihrani veliko časa. Pipa je najbolj primerna za ljudi, ki živijo v stanovanjih brez sistema ogrevanja vode, za primere, ko se vam pokvari grelec vode ali pride do napake na toplovodu, odlična je za uporavo na vikendih in v avtodomih in tudi za tiste, ki radi kuhajo zunaj na vrtu.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj