• Natisni

TOP SHOP TOP SHOP 3D VACUUM BAGS DORMEO VAKUUMSKE VREČE

Šifra izdelka: 2516096

Cena:
19,90 € /KOS
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Zaščitite svoje stvari pred umazanijo, insekti, prahom, ...Set vključije 3 vreče različnih velikosti.

  • Prihranek prostora do 75%.

Edinstveni patent vakumskih vreč različnih velikosti Če iščete rešitev za shranjevanje osebnih stvari, potem je idealna rešitev za vas: set 3 vakuumskih vrečk za shranjevanje. Set vakumskih vreč je izdelan s patentirano zasnovo, ki omogoča nastavek za izsesavanje zraka, kar pomeni, da lahko z uporabo vreč, prihranite do 75% prostora za shranjevanje. Zaščitite svoje stvari pred umazanijo, insekti, prahom, ... Svoje stvari boste z uporabo vakumskih vreč zaščitili pred: ? vodo in vlago ? umazanijo, prahom in pršicami ? insekti ? plesnijo ? neprijetnimi vonjavami. Prihranite do 75% prostora Ne veste kam bi pospravili vso posteljnino, odeje, ki jih ne potrebujete, brisačami, otroškimi igračami, vzglavniki, preprogami, ... Praktična rešitev za odvečne stvari in prihranitev prostora so vakumske vreče s katerimi boste prihranili do kar 75% prostora. Set vključije 3 vreče različnih velikosti Zaradi praktičnosti so vam v setu na vojo 3 različne velikosti vakumskih vreč: ? M: 80 x 60 x 32 cm ? L: 100 x 65 x 32 cm ? XL: 110 x 65 x 47 cm
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj