• Natisni

TOP SHOP TOP SHOP CLEAR VIEW - DAY&NIGHT VISOR

Šifra izdelka: 2302143

Cena:
19,90 € /KOS
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Clear View dnevno-nočni vizirŠčitnik za svetlobo Clear View je idealen za zgodaj zjutraj, pozno popoldne in ponoči- 2 ščitnika v 1: siv za dnevno svetlobo in rumen za ponoči- Prilega se vsem avtomobilskim ščitnikom proti soncu- Hitra in enostavna namestitev - ne potrebujete- Idealen za osebe z dioptrijo, ki zato ne morejo nositi sončnih očal- Letalska tehnologija zdaj tudi v avtomobilih- Nič več slabega pogleda, ki ga nudi ščitnik vašega avtomobila

  • Uporba v vsakem avtomobilu.
  • Hitra in enostavna namestitev.

Naj bo vaša vožnja prijetna in varna v vseh vremenskih pogojih! Ščitnik Clear View sestavljata dnevni in nočni ščitnik za svetlobo. Je akrilni dodatek za vaš avto, ki je posebej osenčen, da razprši bleščanje in sončne žarke. Učinkovito in varno ublaži bleščanje ponoči in sončne žarke podnevi. Poleg tega pa vam izboljša pogled na cesto v dežju, snegu ali megli. - Ščitnik za svetlobo Clear View je idealen za zgodaj zjutraj, pozno popoldne in ponoči - 2 ščitnika v 1: siv za dnevno svetlobo in rumen za ponoči - Prilega se vsem avtomobilskim ščitnikom proti soncu - Hitra in enostavna namestitev - ne potrebujete orodja - Idealen za osebe z dioptrijo, ki zato ne morejo nositi sončnih očal - Letalska tehnologija zdaj tudi v avtomobilih - Nič več slabega pogleda, ki ga nudi ščitnik vašega avtomobila Vozite proti soncu in kljub temu ohranite varen pogled na cesto Vožnja v lepem sončnem vremenu zveni res lepo, a če vozite proti soncu, lahko doživite zelo neprijetno izkušnjo. Večina običajnih ščitnikov proti soncu dejansko ne ščiti pred sončno svetlobo, tisti, ki pa ščitijo, vam hkrati tudi delno zastirajo pogled na cesto. Preprečite hitro zaviranje in si zagotovite, da boste pravočasno videli ovire na cesti. To vam nudi Clear View - neverjeten in priročen ščitnik proti soncu, ki ga povlečete navzdol in vas ščiti pred nevarnim bleščanjem. Pričvrstite Clear View na avtomobilski ščitnik proti soncu in si zagotovite jasen pogled na cesto Clear View je zelo priročen pripomoček, ki razprši svetlobo in bleščanje, s čimer vam omogoči dober pogled na cesto. Takoj vam zagotovi veliko bolj jasen pogled skozi vetrobransko steklo, kadar vam sonce sije naravnost v oči ali celo ob slabem vremenu, ko dežuje, sneži ali je megleno.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj