• Natisni

TOP SHOP TOP SHOP MY MANI SET ZA MANIKURO NOHTOV

Šifra izdelka: 2516150

Cena:
19,90 € /KOS
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Nežno in učinkovito zlošči vse manjše nepravilnosti na površini vaših nohtov. Deluje hitreje in zahteva manj truda kot ročno drgnjenje.Hitro odstranjuje otiščance z rok in stopal. Je popoln tako za nohte na nogah kot tudi na rokah.

  • Naravno gladki in sijoči nohti v nekaj sekundah.

Sedaj lahko do lepih nohtov pridete tudi drugače - z ročnim aparatom za manikiro My Mani, ki je narejen tako, da razkrije naravno lepoto vaših nohtov. Aparat za manikiro My Mani: V le nekaj sekundah ustvari naravno sijoče nohte. Nežno in učinkovito zlošči vse manjše nepravilnosti na površini vaših nohtov. Deluje hitreje in zahteva manj truda kot ročno drgnjenje. Hitro odstranjuje otiščance z rok in stopal. Je popoln tako za nohte na nogah kot tudi na rokah Piljenje, glajenje, sijaj in loščenje za naravno popolnost Skrivnost aparata My Mani se skriva v motoriziranih valjčkih, ki se vrtijo z vse do 2400 obrati na minuto, zato lahko nežno zgladijo in spolirajo vaše nohte brez uporabe nerodnih ročnih pilic in kemičnih lakov. Komplet vsebuje sledeče nastavke: Valjček s pilico, ki oblikuje nohte. Valjček za glajenje, ki zgladi nepravilnosti na površini nohtov. Valjček za sijaj, ki razkrije naraven sijaj, ki na nohtih ostane vse do 7 dni. Valjček za odstranjevanje otiščancev, ki z rok in stopal odstranjuje trdo kožo. Tehnične lasnosti: Deluje na baterije - 2x AA (baterije niso vključene) 4 posebni nastavki 2400 obratov na minuto
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj