• Natisni

TOP SHOP TOP SHOP POINT PERFECT SPRINKLER PRIPOMOČEK ZA ZALIVANJE

Šifra izdelka: 2516138

Cena:
29,90 € /KOS
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
12 mehkih prilagodljivih glav, ki jih lahko upognete ali obrnete v prav vse smeri.

  • Prilagodljiv sistem zalivanja v le nekaj sekundah.

Tako upogljiv, da lahko poškropi povsod. Sami poškropite tu, svoj škropilnik nastavite na drugem koncu vrta - a nemogoče je zaliti prav vse! Ste že naveličani tega, da morate nenehno spreminjati smer svojega škropilnika ali pa da med zalivanjem svojega vrta ali trate zalijete še svojo hišo, avto ali pločnik? 12 mehkih prilagodljivih glav, ki jih lahko upognete ali obrnete v prav vse smeri. Običajni škropilniki škropijo vodo le v krogu ali pa se premikajo naprej in nazaj, škropilnik Point Perfect pa je bil oblikovan z mislijo na nenavadne oblike trat in vrtov. 12 mehkih upogljivih glav se upogne in nagne, zato lahko katerokoli izbrano površino zalijete hitro in enostavno. Preprosto privijte katerokoli vrtno cev, glave upognite v želeno smer in že vam je na voljo prilagodljiv sistem za zalivanje - v le nekaj sekundah. Zalijte svoj vrt, grmovje in viseče rastline naenkrat. Poskrbite za neprivlačna suha območja vašega dvorišča. Zalijte ožje predele ali uporabite direkten curek, ki bo brez težav poskrbel tudi za 12 metrov dolge zaplate trave. Nastavite višino vodnega curka, da ta ne bo škropil po pločniku in nesrečnih pešcih.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj