• Natisni

TOP SHOP TOP SHOP TITAN TWIST MOP METLA ZA MOKRO SUHO ČIŠČ.

Šifra izdelka: 2516091

Cena:
29,90 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Brezhibno čista tla z uporabo inovativnega sistema ožemanja.Deluje le z vodo, zato na vaših tleh ni ostankov kemikalij.Z lahkoto ujame tekočino in dvigne delce trdovratne umazanije.Dosezite prav vsak kot s 360-stopinjsko vrtljivo glavo in dolgim raztegljivim ročajem.Lahek in popoln za vse površine - tudi steklo.Blazinice zdržijo vse do 500 pranj.

  • Za vse vrste površin.

Brezhibno čista tla z uporabo inovativnega sistema ožemanja Ali ste siti ožemanja umazane glave čistilnika z roko? Smrdi, kaplja, pa še ogabno je. Ali pa tega, da morate med čiščenjem za seboj vleči vedro, polno umazane vode? Ne glede na vedro, ki ga uporabljate, čistilnik vedno znova pomočite v umazano vodo. Bi se radi poslovili od težkih veder in kemičnih sredstev za čiščenje za vedno? Sedaj je to mogoče - predstavljamo vam prvi čistilnik Twist Mop z mikrovlakni in sistemom splakovanja Rinse-and-Go na svetu. Z njim boste lahko dosegli brezhibno čistočo tal z inovativnim sistemom ožemanja in čiščenja. Deluje le z vodo, zato na vaših tleh ni ostankov kemikalij Čistilnik Titan Twist Mop poskrbi, da je čiščenje tal povsem enostavno opravilo, obenem pa to stori brez uporabe agresivnih kemičnih čistil, ki ostanejo na vaših tleh. Točno tako! Čistilnik Titan Twist Mop je revolucionaren sistem čiščenja, ki je enostaven za uporabo in deluje le z vodo, za seboj pa pusti površine, ki so varne za igro vaših otrok in hišnih ljubljenčkov. Z lahkoto ujame tekočino in dvigne delce trdovratne umazanije Čistilnik Titan Twist Mop ima unikatne blazinice iz mikrovlaken, ki poskrbijo za dvojno moč, zato z lahkoto ujame tekočino in dvigne trdovratne delce umazanije, tudi iz najožjih razpok in špranj na vaših tleh. Dosezite prav vsak kot s 360-stopinjsko vrtljivo glavo in dolgim raztegljivim ročajem Navdušila vas bo možnost 360-stopinjskega vrtenja, ki vam bo pomagala, da dosežete tudi predele pod pohištvom in v kotih vašega doma. Pajčevine na stropu? Prah na drogu za zaveso? To ni več problem! Čistilnik Titan Twist Mop ima tudi poseben raztegljiv ročaj, ki vam priskoči na pomoč, ko potrebujete daljši doseg. Lahek in popoln za vse površine - tudi steklo Čistilnik Titan Twist Mop je lahek in priročen za uporabo, ne le ko čistite tla - idealna izbira je tudi za vse ostale površine, kot so denimo steklena okna, ogledala in številne druge površine. Blazinice zdržijo vse do 500 pranj! Najboljše je, da lahko glavo čistilnika, ko se ta enkrat umaže, preprosto vržete v pralni stroj in s pranjem ponovno aktivirate mikrovlakna. Oblikovana je tako, da zdrži 500 pranj!
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj