• Natisni

TOP SHOP VALJČEK ZA BARVANJE PAINT ROLLER

Šifra izdelka: 2685855

Cena:
19,90 € /KOS
Odprodaja zalog v Spletnem centru - Dostavimo v 2–7 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Enostaven za uporabo, za notranje in zunanje površine.

  • Hitro in enostavno pleskanje.

Hitro in enostavno pleskanje z valjčkom Paint Roller Valjček Paint Roller je preprost in enostaven za uporabo, zato je pleskanje z njim prava zabava. Ne zahteva namreč pripogibanja, plezanja, uporabe lestev ali zmešnjave z uporabo posod za barvo, saj vsebuje notranji rezervoar za priročno odmerjanje barvebrez nenehnega pomakanja valjčka. Valjček preprosto napolnite z barvo in začnite pleskati - svoje prostore boste osvežili precej hitreje, pa tudi čiščenje bo z uporabo valjčka Paint Roller precej bolj enostavno, saj valjček ne poliva barve in ne kaplja. Popoln za notranje in zunanje površine Valjček Paint Roller je priročen za vse vrste zunanjih in notranjih površin - z njim lahko pobarvate prav vse, kar bi pobarvali z običajnim čopičem V valjček lahko shranite vse do 700 ml barve, kar zadostuje za okoli 20 kvadratnih metrov z enim samim polnjenjem. Vzdržljiv plastičen dizajn in debel valjček zagotavljata profesionalne rezultate tako na ploskih kot tudi na reliefnih površinah - zunaj in znotraj. Sveže prepleskane stene v le 3 enostavnih korakih: 1. Napolnite valjček z barvo 2. Zaprite pokrovček 3. Začnite pleskati! Prihrani barvo in čas Valjček za pleskanje Paint Roller predstavlja ekonomičen način nadzorovanja pretoka barve in minimiziranja potrate, zato boste prihranili veliko barve, ki bi sicer pristala na tleh. Valjček za pleskanje Paint Roller se ponaša tudi z enostavnim vzdrževanjem in čiščenjem - glavo valjčka le sperite v vodi, nato pa ga lahko uporabite znova in znova. Z valjčkom Paint Roller lahko pleska prav vsakdo! Pri uporabi valjčka za pleskanje Paint Roller se vam ni treba sklanjati in naprezati, kot je to običajno pri ostalih valjčkih za pleskanje, obenem pa bo pospešil proces pleskanja. Je tudi zelo lahek, zato ne predstavlja obremenitve za vaše roke. Komplet za pleskanje vključuje tudi podaljšek iz aluminijaste cevi, s pomočjo katerega boste lažje dosegli tudi strop.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj