• Natisni

TOPLOTNA ČRPALKA AIRWELL AQUASCOP SPLIT 08

Šifra izdelka: 2262826

Cena:
4.917,82 € /GRN
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  GRN
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Nazivna moč hlajenja 8,6kW, nazivna moč gretja 8,1 kW, COP 3,20. Nazivna moč hlajenja 8,6 kW, temperatura ogrevane vode do 55°C pri -15°C brez uporabe električnega grelca. V ceno sta vključeni zunanja in notranja enota, obtočna črpalka, možnost hlajenja vode, 3 potni ventil za povezavo zalogovnika tople sanitarne vode, temperaturno tipalo za zalogovnik sanitarne vode, stenski sobni termostat, BSM 300 l zalogovnik za sanitarno vodo, lovilec kovinskih nečistoč in delcev.

  • Visok prihranek energije. .
  • Majhne dimenzije. .
  • Nizek nivo glasnosti. .

Toplotne črpalke so revolucionarna in okolju prijazna rešitev za ogrevanje doma. Črpalke delujejo tako, da toploto premikajo iz enega v drug vir. Izkoriščajo prosto energijo iz okolja in za delovanje potrebujejo zelo malo elektrike, kar omogoča prihranke v primerjavi z drugimi viri ogrevanja. Ob 100 % zagotovitvi ogrevanja se do 75 % energije črpa iz okolice, preostalih 25 % pa zagotavlja elektrika. Toplotne črpalke Airwell so zasnovane za vgradnjo na obstoječ grelni sistem v povezavi z električnim zalogovnikom vode - bojlerjem.

Ogrevanje tudi pri nižjih temperaturah

Črpalke za delovanje in segrevanje sanitarne vode, talnega gretja, radiatorjev in vodnih konvektorjev uporabijo toploto iz okolice. Airwell AQUASCOP toplotna črpalka zagotavlja ogrevanje tudi pri zunanji temperaturi do -15 °C. Podjetje Airwell nudi polno opremljen izdelek, ki vsebuje zvočno izoliran kompresor, ekspanzijsko posodo in vgrajen električni grelec.

Optimalno delovanje

Regulacija inverterja prilagaja temperaturo vode in hitrost kompresorja ter s tem zagotavlja toploto in optimizira porabo energije. Ne glede na vremenske pogoje bo vaša naprava poskrbela za ogrevanje, saj hidrofilična obdelava evaporatorja olajša pretok kondenzata, varuje pred korozijo in zagotavlja visoko zmogljivost. Prepričalo vas bo tudi visoko grelno število COP 3,20, ki pomeni, da za 1kWh elektrike pridobimo 3,20 kW toplotne energije.

Za vsakega uporabnika in v vsak dom

Toplotna črpalka Airwell AQUASCOP je primerna za namestitev v vsako hišo, saj ima kompaktne notranje in zunanje enote izredno majhnih dimenzij. Uporabnikom bo všeč tudi velik zaslon za upravljanje, saj omogoča preprost nadzor nad vsemi parametri in je enostaven za uporabo. Kontrolna plošča je prijazen vmesnik, skupaj s tipkovnico pa poenostavlja vzdrževanje in nastavljanje sistema z možnostjo večjezičnega prikaza delovanja. Dodatna prednost je tiha glasnost delovanja.

Ekološko ozaveščena naprava

Z uporabo toplotne črpalke si boste investicijo povrnili v kratkem času, hkrati pa poskrbeli za okolju prijazen način ogrevanja in hlajenja. Toplotne črpalke reciklirajo energijo in tako zmanjšujejo obremenjevanje okolja. Za pomoč pri nakupu črpalke so vam na voljo tudi nepovratne finančne spodbude ter ugodni krediti iz strani Eko sklada.

Tehnične specifikacije

TIP TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGREVANJE
VRSTA TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK-VODA
OGREVALNA MOČ 8,1 KW
VIŠINA 1040 MM
ŠIRINA 340 MM
GLOBINA 885 MM
ENERGIJSKI RAZRED (VODA) /
ENERGIJSKI RAZRED (PROSTOR) /
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj