• Natisni

TOPLOTNA ČRPALKA COOLWEX ZSW 300 ZEUS

Šifra izdelka: 1983165

Cena:
1.499,00 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Toplotna črpalka za sanitarno vodo z vgrajenim 300-litrskim bojlerjem in z enim toplotnim prenosnikom, ki je ovit na zunanji strani zalogovnika in preprečuje nastajanje vodnega kamna. Možnost vodenega zraka, proizvedena v Sloveniji, 5-let proizvajalčeve garancije, COP 4,3, pretok zraka 350 m2, vgrajen Hitachi rotacijski kompresor, območje delovanja -3 ~ 35°C, vgrajen električni grelec 1800 w, aktivna antilegionelna zaščita, časovnik, energijski razred A, glasnost 48 dB (A).

  • Energijski razred A.
  • Slovenski proizvod.
  • 5-letna proizvajalčeva garancija.

Želite prihraniti stroške porabljene energije pri ogrevanju sanitarne vode? Odlična naložba je toplotna črpalka Coolwex 300 ZSW Zeus. Toplotna črpalka zasede malo prostora, a dosega zavidljiv izkoristek energije in odlično delovanje tudi v mrazu.

Toplotna črpalka ima možnost priključitve na druge sisteme ogrevanja - kurilno olje, pelete, plin, drva ali solarni sistem. Voden zrak omogoča ohlajevanje drugega prostora (npr. klet za ozimnico).

Prihranki in izjemna moč

Toplotna črpalka Coolwex 300 ZSW Zeus ima veliko moč, ki jo najbolje pokaže ob nizkih temperaturah. Ima vgrajen 300-litrski zalogovnik, kjer vodo ohranja na konstantni temperaturi. Omogoča velike prihranke pri električni energiji, ki segajo tudi do 60 % na leto. Dodatno prednost predstavljata časovna intervala za večje prihranke in koriščenje nižje (nočne) električne tarife.

Pomembna lastnost toplotne črpalke je grelno število, ki pomeni razmerje med porabljeno električno energijo in pridobljeno toploto. Črpalko Coolwex 300 ZSW Zeus odlikuje visoko grelno število (COP) 4,3. To pomeni, da za 1kWh elektrike pridobimo 4,3 kW toplotne energije.

Neoporečnost vode in enostavni nadzor

Črpalka ima vgrajen zaslon na dotik in prijazen ter uporabniku logičen vmesnik, zato bo vsak hitro osvojil to preprosto regulacijo. Nad koristnostjo toplotne črpalke bodo navdušeni vsi, ki imajo na voljo omejen prostor, poleg tega pa je ob delovanju zelo tiha. Naj vas ne skrbi nastajanje vodnega kamna, saj to preprečuje zunanji izmenjevalec, aktivna antilegionelna zaščita pa zagotavlja neoporečnost vode.

S toplotno črpalko slovenskega porekla Coolwex Orca Zeus boste privarčevali pri električni energiji, investicija pa se vam bo hitro povrnila.

Tehnične specifikacije

TIP TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO
VRSTA TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK-VODA
VOLUMEN 300 L
GRELNA MOČ 1800 W
PRIKLJUČNA MOČ 475 W
GRELNO ŠTEVILO 4,3
VIŠINA 1820 MM
ZUNANJI PREMER 670 MM
ŠTEVILO IZMENJEVALCEV 1
ENERGIJSKI RAZRED (VODA) A
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj