• Natisni
-16%

TOPLOTNA ČRPALKA GORENJE SPLIT 300 G

Šifra izdelka: 2198692

Cena: 1.204,99 €

Akcijska cena: 1.004,99 € /GRN

 

Popust: 200,00 €

Cena velja od 14. 12. 2016 do 30. 06. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  GRN
Kol.:
Toplotna črpalka za sanitarno vodo s prostornino 285 L, energijski razred A. Tri enote: hranilnik sanitarne vode, elektronska enota za upravljanje in agregat toplotne črpalke. Grelno število COP 3,0. Možnost nadgradnje z električnim grelcem moči 2 kWh.

  • Univerzalna in enostavna montaža. .
  • Možnost kombiniranega ogrevanja.
  • Tiho delovanje. .

Split toplotna črpalka Gorenje je prava rešitev za vse, ki si želijo okolju prijaznega doma. Investicija v toplotno črpalko se bo uporabnikom povrnila v nekaj letih, saj črpalka spada med energijsko najugodnejše načine segrevanja sanitarne vode. Črpalka Split 300 G jemlje toploto zraku iz okolice in s pomočjo dodane električne energije sanitarno vodo segreva do temperature 55 °C.

Črpalka je sestavljena iz treh enot - hranilnik sanitarne vode, elektronska upravljalna enota in agregat toplotne črpalke. Odlikuje jo grelno število 3,0, ki pomeni razmerje med porabljeno električno energijo in pridobljeno toploto. Za 1 kWh elektrike pridobimo 3,0 kW toplotne energije.

Uporabnikom prijazno delovanje

Zunanja postavitev agregata v kotlovnici ne povzroča hrupa. Uporabniki bodo navdušeni tudi nad uporabniškim vmesnikom, saj je nastavitev želenih parametrov povsem enostavna, hkrati pa je postavitev črpalke preprosta in prilagojena za montažerje klimatskih naprav. S standardnimi komponentami je servisiranje in vzdrževanje enostavno, hkrati pa sistem nudi možnost nadgradnje z električnim grelcem 2 kW.

Kombinirano ogrevanje

Toplotno črpalko lahko kombinirate z drugimi viri ogrevanja, kot so plin, kurilno olje, električni grelci ipd. Hkrati se lahko uporablja tudi za hlajenje shramb ali manjših kleti.

Sistem toplotne dezinfekcije

Strah pred nastajanjem škodljivih bakterij je odveč, saj ima toplotna črpalka termično funkcijo čiščenja vode. Če temperatura vode v 14 dneh nikoli ne doseže 65 °C, se grelec izključi in pogreje vodo ter tako prepreči nastanek legionele.

Visokokakovostna izolacija

Izolacija visoke kakovosti zagotavlja najnižje toplotne izgube in gospodarno rabo energije.

Tehnične specifikacije

TIP TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO
VRSTA TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK-VODA
VOLUMEN 285 L
PRIKLJUČNA MOČ / W
GRELNO ŠTEVILO 3,0
VIŠINA 1550 MM
ZUNANJI PREMER 650 MM
ŠTEVILO IZMENJEVALCEV 1
ENERGIJSKI RAZRED (VODA) A
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj