• Natisni

VEČNAMENSKA DOZA ECO LINE 11X11 CM 750 ML ZELENA BAMBUS

Šifra izdelka: 2416695

Cena:
8,99 € /KOS
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
ECOLINE doza za shranjevanje iz okolju prijaznega materiala, ki ne vsebuje PBA,PVC ali mehčalcev. Trdna, vzdržljiva, robustna, primerna za vsakodnevno uporabo tudi za shranjevanje ostankov jedi v hladilniku. Prenese temperaturo do 70°C in je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Pokrov iz plute posodo dobro zatesni in s svojo obliko dopušča nalaganje doz eno na drugo.

  • Ne vsebuje BPA, PVC in mehčalcev.
  • Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Biološko razgradljivo.

Okolju prijazna posoda iz trpežnih in vzdržljivih surovin - vse prej kot dolgočasna! Trajnostno upravljanje s surovinami in ozaveščanje okolju prijaznega načina življenja postaja v času podnebnih sprememb vse bolj pomembno. Pravzaprav je to naša odgovornost še zlasti, ko gre za ravnanje z energijo, izkoriščanje okoljskih virov in ravnanje z našim ekosistemom. Sodobna linija posode ECOLINE nemškega proizvajalca Zassenhaus ponuja estetiko, kvaliteto in barve z dobrim občutkom za uporabo okolju prijaznih in trajnih izdelkov, ki prispevajo k varovanju okolja. Glavni komponenti inovativnega materiala linije ECOLINE sta hitro obnovljiva vira: bambus in koruzni škrob. Obe surovini sta naravni, rastlinski in ne predstavljata grožnje svetovnim zalogam nafte. Material iz katerega je linija izdelana ne vsebuje BPA, PVC ali mehčalcev in je s svojo sestavo izjemno okolju prijazen. Še več, je biološko razgradljiv. Kljub temu je posoda trdna, vzdržljiva in uporabna tako za hladne kot tople jedi. Tudi pomivanje v pomivalnem stroju ni problem. Robustna in odporna posoda, ki je primerna za vsakodnevno uporabo v hiši, na vrtu, terasi, ali na cesti, bo gotovo prijetno popestrila tudi vaš piknik ali dopust. Izberite sami!

Tehnične specifikacije

MATERIAL /
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj