• Natisni

VEČNAMENSKA ŽAGA BOSCH PMF 220 CE

Šifra izdelka: 2526774

Cena:
107,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Tehnični podatkiNazivna moč 220 W Delovna moč 130 W Št. vrtljajev v prostem teku 15.000 ? 20.000 min-1 Kot nihanja levo/desno 2,8 ° Teža 1,1 kg

  • Hitro in udobno menjavanje pribora.
  • Boschev sistem Electronic.
  • Močan 220 W motor.

Večnamensko orodje PMF 190 E je zaradi velikega števila nastavkov pri uporabi posebno prilagodljivo. Vsestransko orodje je primerno za izdelavo podrobnosti, popravila in prilagoditvena dela, na primer žaganje, brušenje, rezanje in strganje. Zaradi vpenjanja orodja z univerzalnim vijakom je menjava vseh nastavkov hitra in nezahtevna. Boschev sistem Electronic z brezstopenjsko izbiro števila nihajev in oscilacijo od 15 000 do 21 000 nihajev na minuto v kotu 2,8 stopinje poskrbi za delo, primerno vrsti materiala. Po zaslugi optimizirane zasnove in ergonomske oblike z majhnim obsegom ročaja z mehko oblogo orodje posebno malo trese in je pri uporabi udobno. Osrednje lastnosti izdelka Fleksibilen in uporaben pomočnik zahvaljujoč raznolikemu inovativnemu Boschevemu priboru Starlock Udobna in preprosta menjava vseh kosov pribora zahvaljujoč magnetni vpenjalni glavi z univerzalnim vijakom Natančna globina reza s pomočjo 4-stopenjskega omejevalnika globine Nadaljnje prednosti izdelka Zaokrožen rezalni rob potopnih žaginih listov Curved Tec za natančno in gladko pogrezanje Boschev sistem Constant Electronic zagotavlja enakomerno visoko zmogljivost tudi pri obremenitvi Optimalno vodenje z opcijskim dodatnim ročajem Hitrejše delo zahvaljujoč zmogljivemu 220 W motorju Materialu in uporabi prilagojeno delo zahvaljujoč brezstopenjski predizbiri števila nihajev Obseg dobave BIM segmentni žagin list za les in kovino, 85 mm, ACZ 85 EB (2 609 256 943) Komplet trikotnih brusilnih listov (2 609 256 A54) Trikotna brusilna plošča 93 mm, AVZ 93 G (2 609 256 956) Potopni žagin list za les HCS, 32 x 40 mm, AIZ 32 EPC (2 609 256 947) Imbus ključ Kovček iz umetne mase 4-stopenjski omejevalnik globine za segmentne žagine liste (2 609 256 C61)

Tehnične specifikacije

TEŽA 1,1 KG
VRSTA ELEKTRIČNE ŽAGE VEČNAMENSKA ŽAGA
MOČ 220 W
ŠTEVILO NIHAJEV DO 15000-20000 N/MIN
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj