• Natisni

VEZNI PREDPREMAZ MAPEI MAPEPRIM SP 4KG 2K A+B (2+2KG)

Šifra izdelka: 2382971

Cena:
52,49 € /KOS
 
Cena za KG 13,1225 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Dvokomponentni, emulzijski, epoksi temeljno sprijemni premaz za vse vrste podlag.

 • Odlične lastnosti.
 • Enostavna uporaba.
 • PORABA: 100 - 200 g/m2.

Področje uporabe Mapeprim SP se uporablja v notranjih in zunanjih prostorih (pod pogojem, da ni prisotnega kapilarnega dviga vlage in je podlaga čista in suha) za: - temeljno obdelavo mavčnih, anhidritnih (kalcij-sulfatnih) in magnezitnih površin pred nadgradnjo s cementnimi masami, maltami in lepili za ploščice; - izboljšanje sprijemnih trdnosti izravnalnih mas in malt na cementne, ahidritne, mavčne, asfaltne in ostale nevpojne površine ter obstoječe obloge iz ploščic in izdelkov iz kamna; - temeljno obdelavo cementnih površin pred zaključno obdelavo z izdelki na mavčni osnovi; - temeljno obdelavo litega asfalta, lesa, ivernih in drugih lesnih plošč, kovinskih površin, PVC-ja, barv in premazov (za obdelavo reakcijskih barv in premazov uporabite Primer MF); - temeljno obdelavo površin z ostanki starih lepil (za obdelavo reakcijskih lepil in lepil na osnovi sulfidne lužine uporabite Primer MF). Spoštujte potrebne postopke priprave podlage in čase sušenja na različnih površinah. V primeru, da bodo površine obdelane z Mapeprim-om SP nadgrajene v časovnem zamiku več kot 24 ur, je potrebno še sveži premaz posuti s suhim kremenčevim peskom zrnavosti 0,4 - 0,7 mm. Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) TEMPERATURA ZA DELO: od 5°C do 40°C. VNETLJIVOST: ni vnetljiv. MEŠALNO RAZMERJE: 1 : 1 (komp. A : komp. B ? utežno). BARVA MEŠANICE: svetlo modra. ČAS UPORABE MEŠANICE: približno 3 ure. ČAS SUŠENJA: 1 - 3 ure (odvisno od vpojnosti podlage). NANAŠANJE: čopič, valjček, lopatica. SKLADIŠČENJE: 24 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru pri temperaturiah med 5°C in 30°C. PORABA: 100 - 200 g/m2 (odvisno od poroznosti in vpojnosti podlag). PAKIRANJE: - 4 kg kompleti (2 kg vedra komp. A 2 kg vedra komp. B);
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


 • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
 • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
 • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
 • ŠKODLJIVO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKI
 • POZORVARNOSTNI LIST


 • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
 • NEVARNO
 • ŠKODLJIVO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj