• Natisni

VGRADNI BAZEN PLANET POOL EASYPOOL 6X3X1.5M

Šifra izdelka: 2054559

Cena:
3.643,89 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Bazenski komplet vključuje vse potrebno za postavitev popolnoma funkcionalnega bazena in sicer: striporne zidake, montažno folijo modre barve debeline 0,8 mm, kaširani antibakterijski filc, aluminijaste kotnike za pritrditev folije, peščeni filter BILBAO fi 400 mm z deljeno posodo 9 m3/h vključno s črpalko Aqua Plus 8, bazensko instalacijo z inox vložki in vijaki namesto samoreznih vijakov (1 x talni odtok Neptun, 1 x skimer Astral, 2 x povratna šoba Neptun), inox lestev 4 nastopi, ves potreben cevni ter spojni material.

  • Enostavna gradnja s stiropornimi zidaki.
  • Brezplačna dostava na naslov v Sloveniji.

Bazen Easypool z neprekosljivim razmerjem med ceno in kvaliteto, namenjen tudi domačim mojstrom. Glavne prednosti bazena: Enostavna in hitra gradnja tudi s pomočjo podrobnih pisnih in video navodil. Odlična toplotna izolacija bazena, dolga življenjska doba. Skrbno izbrani vgradni materiali odličnih evropskih proizvajalcev. Črpalka Made in Germany, peščeni filter Bilbao s stranskim šestsmernim ventilom in deljeno posodo za lažjo menjavo peska. Folija 0,8mm, visokofrekvenčno varjena, UV odporna. Brezplačni strokovni nasveti pred in med gradnjo ? vrhunsko usposobljeni strokovni svetovalci z več kot 20 let izkušenj. 5 let garancije.

Bazenski komplet vključuje vse potrebno za postavitev popolnoma funkcionalnega bazena, kompletu je dodano tudi vse potrebno za montažo folije na bazenski rob. Je odlična poletna zabava za otroke, ki bodo med počitnicami lažje prenašali vročino. V njem se enostavno osvežite in si pričarate morske trenutke kar na vašem dvorišču. Enostavna uporaba in vzdrževanje.

Priložena so podrobna pisna in video navodila za postavitev bazena. Montaža ponujenega bazena ni vključena v ceno in je možna za doplačilo.

Tehnične specifikacije

OBLIKA BAZENA OVALEN
DOLŽINA 600 CM
ŠIRINA 300 CM
GLOBINA 150 CM
VODNA KAPACITETA 27000 L
GARANCIJSKI ROK 5 LET
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj