• Natisni
-15%

VIBRACIJSKI VRTALNIK METABO BE 1300 QUICK 1300 W

Šifra izdelka: 2376118

Cena: 523,99 €

Akcijska cena: 445,39 € /KOS

 

Popust: 78,60 €

Cena velja od 20. 04. 2017 do 8. 05. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Moč motorja 1300 WIzhodna moč 790 WPremer vrtanje v jeklo/mehak les: 16/8 mm /40/25 mmHitrost brez obremenitve 0-1000/0-3100 vrt/minNajvišji navor 46 Nm/17NmPremer vratu 43 mmPremer vpenjalne glave 1,5 - 13 mmVrtalna gred s šesterokotnim vpetjem 1/4Teža brez omrežnega kabla 3 kgDolžina kabla 4 m.

  • Metabo Quick sistem.

?Odlično za vrtanje s svedri velikih premerov in vijačenje velikih vijakov, celo brez pred-vrtanja ?Metabo "Quick" Sistem: hitra menjava držala in pribora ?Tlačno lito, aluminijasto ohišje menjalnika, najboljše hlajenje in stabilnost ?Vrteče držalo krtačk, za najboljše delovanje tudi v obratni smeti vrtenja, npr. pri odstranjevanju vijakov. ?Vario Tacho Constamatic (VTC): brezstopenjska regulacija vrtljajev s termično zaščito za delo s konstantnim št. vrtljajev ne glede na obremenitev ?Kolesce za regulacijo števila vrtljajev ?Dvostopenjski menjalnik ?Metabo Maraton motor s patentirano proti-prašno zaščito za dolgo življenjsko dobo ?Metabo S-automatic mehanska varnostna sklopka: prepreči okvare ob blokadi pribora ?Vrtenje v levo in desno ?Hitra vpenjalna glava in možnost zaustavitve gonila za udobno, enoročno menjavo pribora. ?Zaščita pred preobremenitvijo: ščiti motor pred pregretjem ?Zaščita pred nenamernim vklopom: preprečuje samodejni ponovni vklop stroja ob prekinitvi električne energije ?Ročaj s proti-drsno oblogo ?Gibljiva kabelska uvodnica, za daljšo življenjsko dobo kabla in prosto gibanje po gradbišču. ?Prikazovalnik iztrošenosti krtačk opozarja na zamenjavo.

Tehnične specifikacije

TEŽA 3 KG
TIP GLAVE HITROVPENJALNA
VELIKOST GLAVE 13 MM
VRSTA ELEK. VRTALNEGA STROJA VIBRACIJSKI ROČNI
MOČ 1300 W
ŠTEVILO VRTLJAJEV 0-1000 0-3100 VRT/MIN
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj