• Natisni

VIJAČNI KOMPRESOR NU AIR SIRIO 11-10-500 ES

Šifra izdelka: 2298858

Cena:
6.499,90 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
SIRIO 11-10-500 ES (IE3)Displej mikropocesorske enote EasyTronicMicro II prikazuje:- delovni tlak- skupne delovne ure- ure pod obremenitvijo- polnjene ali prosti tek kompresorja- temperaturo olja- ure do servisa- servisna opozorila- avtomatični avtorestart po izpadu toka

  • Zagon zvezda - trikot.
  • Mikroprocesorska enota.
  • Enostavno vzdrževanje.

SIRIO 11-10-500 ES (IE3) Displej mikropocesorske enote EasyTronicMicro II prikazuje: - delovni tlak - skupne delovne ure - ure pod obremenitvijo - polnjene ali prosti tek kompresorja - temperaturo olja - ure do servisa - servisna opozorila - avtomatični avtorestart po izpadu toka Opis: -Vijačni kompresor, oljni, zračno hlajeni -Zagon zvezda - trikot -Jermenski pogon -Pregledna nadzorna plošča -Nizka stopnja hrupa -Enostavno vzdrževanje -Mikroprocesorska enota Sestav: -Vijačni kompresor -Tlačna posoda -Sušilnik zraka Tehnične karakteristike: Kapaciteta: 1,50 m?/min pri 9,5 bar * -Max. tlak: 10 bar -El. motor: 11 kW -Tl. posoda: 500 l -Hrupnost: 69 dB(A) ** -Priključek: 3/4" -Dimenzije: 1980 x 700 x 1630 mm -Masa: 395 kg *skladno s standardom ISO 1217, Annex C **skladno s standardom PNEUROP/CAGI PN-NTC 2.3, ? 3 dB(A) ------ Vijačni kompresorji - Sirio - linija; Lastnosti in prednosti: - Maksimalni tlak 8, 10 ali 13 bar. - Moč motorja 7 - 11 - 15 kW. - Mikroprocesorska enota Easy TronicMicro II za upravljanje vseh funkcij kompresorja. - Sesalni ventil IR20, separatorska enota, ventil minimalnega tlaka in kontrolni ventil so v celoti konstruirani in izdelani v NU AIR-u. - Hladilni sistem, načrtovan za delovanje tudi v zahtevnejših pogojih, zagotavlja optimalno delovno temperaturo. - Modeli s tlačno posodo so dobavljivi tudi s sušilnikom (ES), pripravljeni so za takojšnjo uporabo. - Modeli s tlačno posodo imajo cev s krogličnim ventilom za neoviran izpust kondenzata. - Kompresorji so pripravljeni za takojšnjo instalacijo; enostavno jih povežete na električni priključek in razvod komprimiranega zraka ter zaženete. - Visoko učinkovita oljni in separatorski filter sta navojne izvedbe in enostavna za vzdrževanje. Oba filtra sta instalirana na bloku, ki je konstruiran in izdelan v NU AIR-u.

Tehnične specifikacije

TEŽA 395 KG
DELOVNI TLAK 10 BAR
VRSTA KOMPRESORJA VIJAČNI
PRIKLJUČNA NAPETOST 3X400 V
MOČ MOTORJA 11 KW
VELIKOST TLAČNE POSODE 500 L
KAPACITETA 1,5 M3/MIN
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj