• Natisni

VLAKNOCEMENTNA KRITINA ESAL VALOVITKA 5 LOČNE PLOŠČE V5-LP-P0 1250 NEBARVANE

Šifra izdelka: 2093267

Cena:
14,15 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Vlakocementna kritina ESAL Valovitka ločna plošča je namenjena pokrivanju ločnih oz. upognjenih strešnih površin. Uporabna je za industrijske hale, stanovanjske objekte in druge zgradbe. Plošča nima vgrajenih varnostnih trakov. Radij loka: 2,5 m. Dimenzije: 1250x920 mm. Barva: naravno siva.

  • Valovitka zagotavlja hitro in ekonomično montažo.
  • Valovitka je univerzalno uporabna kritina.
  • Valovitko odlikujejo visoka nosilnost in trdnost.

Esalovi izdelki odpirajo širok manevrski prostor za gradnjo streh in fasad. Obnesejo se tako pri novogradnjah kot tudi pri prenovah objektov, ker so skladni z visokimi gradbenimi in arhitekturnimi zahtevami. Esalove plošče so bile razvite na podlagi lastnosti vlaknocementnega materiala, ki omogoča neomejene možnosti razgibanih izvedb in zagotavlja visoko zanesljivost v uporabi. Plošče zagovavljajo tudi visoko statično trdnost. Material, iz katerega so izdelane plošče in fazonski kosi je sposoben regulirati vlažnost, je paropropusten in hkrati vodotesen. Ob visoki vlažnosti v zraku slednjo asorbira ter jo v ugodnih razmerah ponovno odda, kar v veliki meri zmanjša možnost nastanka kondenza. Material je negorljiv, zaradi odlične kemične obstojnosti pa odporen v različnih agresivnih atmosferah. Vsi izdelki so izdelani po preverjeni tehnologiji iz Švice ter barvani s sistemom, ki zagotavlja obstojnost in kakovost plošč skozi desetletja.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj