• Natisni

VODNI LAK ZA PARKET HELIOS IDEAL STANDARD SIJAJ 5 L

Šifra izdelka: 1635384

Cena:
60,89 € /KOS
Brezplačna dostava!
Cena za L 12,1780 €
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Uporablja se za dekoracijoin zaščito parketa in drugih lesenih oblog, kadar se želi dobiti zaščitni sijajni lak v prostorih, kjer so tla izpostavljena manjši do srednji obremenitvi.

  • Dolgotrajen in odporen na obrabo.
  • Obstojnost na blage kemikalije.
  • Visok sijaj.

PRIPRAVA PODLAGE Podloga mora biti suha, očiščena od ostankov maščob, ostalih nečistoč in ostankov starega laka ter končno obrušena z brusnim papirjem št. 150 oz. št. 120 pri uporabi polirnega stroja ali št. 80?100 pri uporabi Trio brusilnega stroja. Prah po brušenju obvezno očistiti. Podlago se ne sme beliti z vodikovim peroksidom ali drugimi sredstvi za beljenje lesa. PRIPRAVA LAKA Pred lakiranjem lak temeljito premešamo v originalni posodi. Sloj nanešenega mokrega laka mora biti mlečen, med sušenjem se popolnoma zbistri. OPOMBE IN POSEBNOSTI - Pri eksotičnih in neznanih lesovih je potrebno, zaradi vpliva laka na nianso parketa, narediti preizkus na manjši površini. - Za brušenje IDEAL vodnega laka za parket STANDARD (sijaj) ne priporočamo uporabe brusilnega stroja s tridimenzionalnim brušenjem Trio. - Lak čistimo z vlažno krpo in blagimi čistilnimi sredstvi za čiščenje parketa po 2 tednih, po tem času namestimo tudi pohištvo, preproge namestimo po 3?4 tednih. - Življenjsko dobo laka podaljšamo, če ga občasno premažemo z vodno emulzijo voska ali podobnega sredstva za nego parketa. - Obvezno zaščititi stole in pohištvo kateri se premika po podlagi s filcom tako imenovanim zaščitnim materialom ali gumo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj