• Natisni

VODOTESNA MALTA KEMA HIDROSTOP PENETRAT 25 KG

Šifra izdelka: 1060090

Cena:
35,89 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Vodotesna penetracijska masa

  • Trajna vodotesna zatesnitev betonskih površin.
  • Primerno za gnojne jame in kanalizacije.

Suha, industrijsko pripravljena mešanica na osnovi cementa, točno določene granulacijske sestave kremenovih peskov ter specialnih penetrirajočih kristalizacijskih dodatkov. Pri pripravi ji dodamo le vodo.HIDROSTOP PENETRAT deluje dvojno: ? Kapilarno - aktivni kemijski dodatki prodrejo globoko v pore gradbene snovi, tam tvorijo netopne kristale in s tem zatesnijo pore in kapilare pred vdirajočo vodo in drugimi tekočinami. ? Barierno - s tvorbo trdnega za vodo neprepustnega izolirnega sloja na površini gradbenega materiala. Vodotesna penetracijska masa HIDROSTOP PENETRAT zaradi svojega načina delovanja zagotavlja najučinkovitejšo trajno zatesnitev betonskih površin pred vdorom vode. Odlikujejo jo naslednje odločilne prednosti: globinsko delovanje, zagotovljena vodotesnost kljub poškodbam na površini, kristalizacijski produkti zatesnijo pore in kapilare v betonu, 100 % vodotesnost, odpornost na pozitivni in negativni tlak vode, paroprepustnost, nanos na vlažno mineralno podlago, enostavna uporaba, zmrzlinska obstojnost. Trajna in učinkovita vodotesna zaščita betonskih površin. Masa je odporna na amonijev sulfat, morsko vodo in olje, ter tako primerna za zaščito površin bazenov za nevtralizacijo odpadnih vod, bazenov za tehnološko vodo, kanalizacije, čistilnih naprav, betonskih silosov za siliranje živinske krme, za oljetesno zaščito betonskih lovilcev olja. Masa je odporna tako na pozitivni (min. 3 bar) kot negativni vodni pritisk (min. 2 bar) ter zagotavlja vodotesno zaščito objektov pred vlago, podtalnico in vodo pod pritiskom.Poraba: 3-4 kg/m2 za dva nanosa s čopičem (ca. 2 mm debeline)
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTI
  • NEVARNOS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj