• Natisni

Rastline, semena, zemlja in gnojila

Praktični nasveti

Aktualni katalog

Merkurjev vrtnar svetuje

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Oglejte si našo bogato ponudbo, poglejte najnovejše trende, novosti in aktualne izdelke priznanih blagovnih znamk. Poglejte katalog!

Zapri

Imate težavo ali izziv na vašem vrtu? Vprašajte Merkurjevega vrtnarja! Dejan je diplomirani inženir agronomije in hortikulture. Rastline so njegova strast in svoje bogato znanje že vrsto let predaja Merkurjevim kupcem. Pri njem lahko preverite, kaj sodi na vašo teraso ali balkon, katere sadike so medseboj dobre sosede ali kako lahko z zasaditvijo vdihnete svojemu domu še več življenja. Svetoval vam bo tudi, kako rastline najbolje zaščitite pred škodljivci in kako pravilno ukrepate ob boleznih.

Zapri

Semena in čebulice

Sobne rastline

Zunanje rastline

Zemlja

Gnojila

Suho in umetno cvetje

Zelenjava

Sadje

Pripomočki za pikiranje

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 2124
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 2124
1 2 3 4 5

Rastline, semena, zemlja in gnojila

Radi urejate vrt? Če v hladnih dneh komaj čakate, da se bo zopet začela sezona vrtičkanja, se založite z vso potrebno opremo, da bosta krasna tako vaš zelenjavni kot cvetlični vrt. Ko boste sami vzgojili zelenjavo, boste cenili domače pridelke, ki so najbolj zdrava alternativa tistim kupljenim v trgovini. Rože z domačega vrta bodo popestrile okolico doma, hkrati pa jih lahko natrgate in odnesete v bivalni prostor, kjer bodo popestrile vsakdan.

Cvetlic vam ni treba kupovati, temveč v pestri ponudbi izberite semena in čebulice, da boste v toplih dneh občudovali cvetenje rastlin. Pester in vabljiv je lahko tudi vaš zelenjavni vrt, prav tako pa poskrbite za urejeno trato.

Če v okolici doma nimate prostora za lastni vrt, izberite sobne rastline, s katerimi boste okrasili svoj bivalni prostor. Cvetlice se odlično podajo v dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, z njimi pa lahko dekorirate celo kopalnico. Svežemu cvetju lahko aranžersko dodate tudi suho in umetno cvetje. Postavitev rož v prostor lahko nadgradite z okrasnimi lonci, ki naj dopolnijo vaš osebni slog in opremo doma.  

Tisti, ki imate na voljo več prostora, v široki Merkurjevi ponudbi izberite zunanje rastline. Če imate na voljo več časa za preživljanje na vrtu, izberite sezonsko cvetje, vrtnice, popenjavke in trajnice. V kolikor čas raje preživljate drugače, bodo za vas najboljši listavci, grmi in iglavci, ki bodo vašo okolico lepo okrasili, a ne bodo zahtevali veliko pozornosti.

Sanjate o doma pridelani zelenjavi? Uredite domač zelenjavni vrt – rastline lahko uspevajo že na majhnem prostoru. Kombinirajte različne vrste zelenjave in jim dodate dišavnice, s katerimi začinite tudi svoje kuhanje.  

Rast plodov spodbudite in jih zaščitite z različnimi gnojili, ki bodo pripomogli k boljši rasti cvetočih rastlin, trate ali zelenjave. Ta bo najbolje uspevala v pravi zemlji in tako obrodila bogate sadove. Z domačim vrtom pa lahko na svoj račun pridete tudi ljubitelji sadja, saj lahko kar doma posadite sadno drevo in skrbite za jagodičevje.

Želimo vam veliko lepih užitkov pri negovanju vrta! Če potrebujete dodatno pomoč pri negovanju vašega vrta, preglejte nasvete Merkurjevih strokovnjakov, ki vam bodo pomagali tako na cvetličnem kot zelenjavnem vrtu in vas vodili po korakih urejanja vrta. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 173 € 0 € do 173 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AGRINA (151)
 2. ASEF (12)
 3. BENESSERE&SAPORE (4)
 4. BIO PLANTELLA (21)
 5. BIOGRENA (1)
 6. CELAFLOR (2)
 7. CVETAL (85)
 8. DAR (50)
 9. ERA GOOD (4)
 10. FLORTIS (1)
 11. GARDENIA (2)
 12. GRIN (1)
 13. HAPPY GARDEN (6)
 14. HOLLAND BULB MARKET (8)
 15. HOMEOGARDEN (25)
 16. HORTER (1)
 17. HUMOVIT (3)
 18. KIEPENKERL (3)
 19. KIEPENKERL PROFI-LINE (3)
 20. KZ KRKA (1)
 21. LAFARGE (2)
 22. NATUREN (10)
 23. NEUDORFS (5)
 24. PLANTELLA (69)
 25. ROKO (1)
 26. SCOTTS (1)
 27. SEMENARNA (257)
 28. SUBSTRAL (62)
 29. SYMBIOTICA (2)
 30. URBAN JUNGLE (4)
 31. URBANSCAPE (2)
 32. VALENTIN (67)
 33. VILMORIN (233)
 34. VOLMARY (248)
 35. WINDHAGER (8)
 36. WOLF-GARTEN (10)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.