• Natisni

Visokotlačni čistilniki in pribor

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Visokotlačni čistilniki

Pometalni stroji

Pribor

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 61
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 61
1 2 3 4 5

Visokotlačni čistilniki in pribor

Poskrbeli ste za lepo zasajen cvetlični vrt, dobro vam uspeva zelenjavni vrt, živa meja in ostala grmovja so lepo obrezana, v sadovnjaku in vinogradu se tre sočnih sadežev, ki že kličejo po okusnem vinu in dišečih domačih pitah ali marmeladah. Da boste izgledu vaše okolice dali še piko na i, očistite vaše dvorišče.

Najlažje in hitro boste delo opravili z visokotlačnimi čistilniki. Zaradi visokega pritiska kvalitetno očistijo površine, tudi trdovratnejša umazanija bo odstranjena. Ob nakupu čistilnika, bost pri večini modelov zraven prejeli številne dodatke, ki so specifični za določeno vrsto čiščenja. Z njimi na primer lahko očistite avto, pri tem pa ste lahko brze skrbi, da bi ga opraskali.

Čistilniki se med seboj razlikujejo glede na to, ali se vanje dovaja toplo ali hladno vodo. Lahko je tudi parni čistilnik. Nekaterim je možno dodati detergent, zato premislite za kakšne namene ga boste v večini primerov potrebovali. Razmislite tudi o njegovi teži, saj si nihče ne želi imeti doma pretežkega stroja, katerega bo le stežka premikal in kontroliral.

Doma še vedno pometate s pomočjo metle? Ste kdaj pomislili že na kakšno drugačno opcijo? Mi vam predstavljamo talne čistilnike, ki poenostavijo že tako enostavno a zamudno opravilo, kot je pometanje dvorišča. Mar ni udobno če se nekajkrat sprehodite po dvorišči, pred seboj rahlo potiskate sesalnik in celotno delo je opravljeno.

Sprehodite se še med priborom za čistilnike in si izberite ustrezne pripomočke, ki bodo vaš čistilnik dalj časa ohranjali. Ponujamo vam različne cevi in olja.

Niste navdušeni nad pomivanjem oken? Mi imamo zamisel za vas. Odločite se za čistilnik, ki je oblikovan posebej za to hišno opravilo. Vaša okna do sedaj še nikoli niso bila tako čista, kot po uporabi tega čistilnika.

Preverite tudi Merkurjeve nasvete za ureditev vrta in okolice, ki vam bodo pomagali do urejene zunanjosti doma. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 2200 € 0 € do 2200 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BOSCH (7)
  2. KAERCHER (32)
  3. LAVOR (21)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.