• Natisni

Vrtnarska oprema

Tople grede

Visoke grede in kompostniki

Vrtnarska galanterija

Mreže in mušje tkanine

Zaščita za rastline

Zaščita pred glodalci

Zaščita pred insekti

Opore za rastline

Pasti

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Vrtnarska oprema

Ste ljubitelj sveže zelenjave in vam le ta primanjkuje v zimskem času? Odločite se za nakup tople grede. Tako boste lahko vzgajali različne pridelke tudi pozimi. Vendar topla greda primerna le za zelenjavo. Odločite se za toplo gredo s trdno konstrukcijo in vanjo shranite cvetlice, da bodo prihodnjo pomlad še vedno uspešno cvetele. Z upogljivimi loki in ustrezno zimsko zastirko pa si lahko ustvarite sezonsko toplo gredo. Torej ko jo potrebujete, si postavite loke in zastirko, ko pa nastopijo toplejši dnevi, loke odstranite.

Ste nevešči v nekaterih vrtnih opravilih? Želite izvedeti več o topli gredi ali mogoče domačem kompostniku? Predlagamo vam da pregledate naše nasvete o vrtu in zagotovo boste našli zanimive informacije in trike, ki jih do sedaj še niste poznali. Naj vam uspejo zavidanja lepi pridelki!

Da boste pri vrtnarjenju še bolj uspešni, pa seveda potrebujete ustrezno vrtnarsko galanterijo. Za zaščito zelenjave je primerna vrtna folija ali zastirka. Te se razlikujejo glede na letni čas, kakovost in velikost. Gre tudi vam na živce plevel, ki se razraste med zelenjavo in ga je potrebno vsakokrat odstranjevati? Mi vam predlagamo, da preizkusite kopreno proti plevelu. Kaj pa če bi si vrt okrasili še z vrtnimi palčki ali pa poskrbeli za žuželke in jim namestili »hotel« za žuželke?

Predvsem poleti veliko ljudi na okna namešča zaščitne mreže proti mrčesu. Posrbite, da bodo vaše noči mirne in se ne boste zbujali zaradi nadležnih komarjev. A ne pozabite tudi na zaščito rastlin. Tudi njih napadajo številne vrtne živali. Trenutno je veliko vrtov »ogroženih« s polži. Te pa zelo radi načnejo slastno doma pridelano zelenjavo. Zato poskrbite, da ne boste ostali brez pridelkov. Tudi glodalci lahko uničujejo vrtne pridelke in obglodajo predvsem lesene površine. Odločite se za primerno vabo, ki bo učinkovito rešila vaš problem.

Veliko rastlin – cvetlic, vzpenjavk in tudi zelenjave – potrebuje oporo pri svoji rasti. Lahko se odločite le za klasične palice, katerih edina funkcija je opora. Če pa želite s pomočjo rastlin narediti še poseben efekt na vašem vrtu, pa se odločite za posebno oblikovane oporne palice. To so na primer oboki. Kaj ne bi bilo prijetno poleti sedeti pod cvetočim obokom?

Uredite svoj vrt s pomočjo nasvetov Merkurjevih strokovnjakov, ki vam bodo pomagali pri ureditvi zelenjavnih in cvetličnih vrtov ter pri ureditvi okolice. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 600 € 0 € do 600 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AL-KO (1)
 2. BAYER GARDEN (11)
 3. BIO PLANTELLA (9)
 4. BIOKILL (3)
 5. BIOTIP (1)
 6. BIVA (9)
 7. CELAFLOR (8)
 8. DI MARTINO (2)
 9. EFFECT (15)
 10. EMOS (2)
 11. ERA GOOD (2)
 12. FORTH (5)
 13. GARTENPRO (2)
 14. HOMEOGARDEN (11)
 15. IMONT (7)
 16. KITEK (6)
 17. KOSMAČ-KRUŠEC (1)
 18. MQ (5)
 19. MYTHOS (3)
 20. NATUREN (5)
 21. NEUDORFS (5)
 22. PLANA (5)
 23. PLANTELLA (7)
 24. RATIMOR (3)
 25. ROKO (10)
 26. SCOTTS (1)
 27. SEMENARNA (3)
 28. TENAX (8)
 29. TESA (18)
 30. TOSAMA (6)
 31. URBAN JUNGLE (1)
 32. VEBI (3)
 33. VERDE VIVO (2)
 34. VILMORIN (3)
 35. WINDHAGER (160)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.