• Natisni

Škarje za živo mejo

Popust velja od 22. 6. do 31. 7. 2017 za izbrane stroje za košnjo (kosilnice, kose, kosilnice z nitko, škarje za živo mejo, parkovni traktorji, rahljači, motorne kose) na zalogi oz. do prodaje zalog. Ne velja za izdelke po naročilu in za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije. Ne velja v franšiznih prodajalnah.

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 21
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 21
1 2 3

Škarje za živo mejo

Da bo urejanje grmovja in žive meje čim bolj enostavno in praktično, vam priporočamo nakup akumulatorskih, električnih ali motornih škarij. Izbirate lahko med različnimi dolžinami rezil in močjo škarij.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 335 € 0 € do 335 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AL-KO (2)
 2. BOSCH (13)
 3. GREENWORKS (3)
 4. MTD (2)
 5. WOLF (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

VRSTE ŠKARIJ

 1. AKUMULATORSKE (1)
 2. ELEKTRIČNE (10)
 3. MOTORNE (1)

MOČ MOTORJA

 1. / W (1)
 2. 420 W (1)
 3. 450 W (1)
 4. 550 W (2)
 5. 600 W (2)
 6. 650 W (1)
 7. 700 W (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.