• Natisni

Žage

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Žage

Ste domači mojster ali profesionalni? Ne glede na to, v Merkurjevi ponudbi boste našli ustrezno žago glede na vaše potrebe. Med seboj se razlikujejo po teži, moči, premeru lista in številu vrtljajev.

Izberite električno žago z lisičjim repom, krožno namizno, krožno ročno, vbodno električno ročno ali večnamensko žago. Z nekaterimi lahko režemo večji spekter različnih materialov (npr. les, plastika…), druge pa so namenjene za samo specifične materiale.

Pri izbiri žage moramo premisliti o namenu uporabe, določenih področjih in funkcijah. Vbodne žage so primerne za natančne krivulje in ravne reze, za dober pregled linije reza pa so na voljo funkcije odpihovanja z možnostjo vklopa in izklopa.

Krožne žage imajo majhno težo in kompaktno konstrukcijo za optimalno rokovanje, zmogljivi motorji pa imajo veliko moč prehoda skozi vsako vrsto lesa. Večnamenska orodja so posebej prilagodljiva za vrsto opravil, po zaslugi ergonomske oblike pa orodje posebno malo trese in je njegova uporaba udobna. S pomočjo tračne žage boste lahko precizno sekali na plastiki, kovini, lesu in pleksi steklu. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 32 € 0 € do 32 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BAHCO (1)
  2. MTECH (2)
  3. WOLF (4)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.