• Natisni

VRTALNO ELEKTRIČNO KLADIVO EINHELL TE-RH 38 E

Šifra izdelka: 2593528

Cena:
219,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €

  • 3 funkcije: vrtanje, udarno vrtanje in klesanje.

Zmogljivo vrtalno kladivo TE-RH - za resne domače mojstre z visokokakovostno elektroniko. Orodje primerno za težka kontinuirana dela v gradnji, obnovi in za področje vrtanja. Poleg vrtanja, udarnega vrtanja in klesanja z ali brez pritrdilnimi funkcijami in uporabniku prijazno tehnologijo, to električno pnevmatsko kladivo opravi celo vrsto opravil, z manj truda in zelo temeljito. Močan 1050 W motor omogoča udarno sil 9 J. Univerzalna SDS-Max glava orodja omogoča uporabo priibora za klesanje ali vrtanje lukenj do premera 38 mm (in betona), ki se hitro in enostavno zamenjajo brez uporabe orodja. Vrtalno kladivo s pnevmatsko funkcijo za odlično vrtanje odlikuje: Robustna SDS-Max vrtalna glava Regulacija tlaka: vizualizira optimalen pritisk Elektronika hitrosti za nemoteno vrtanje Nizke vibracije zahvaljujoč glavnem ročaju Mehek oprijem ima anti vibracijsko funkcijo Visokokakovostne komponente za dolgotrajno vzdržljivost Aluminijasta glava - lahka in robustna Varno stikalo pred obremenitvijo Brezstopenjska nastavitev globine od kakovostne kovine Dodatni rebrasti ročaj za varno ravnanje Dostava v praktičnem kovčku

Tehnične specifikacije

VRSTA ELEK. VRTALNEGA STROJA VRTALNO ELEKTRIČNO
MOČ 1050 W
ŠTEVILO VRTLJAJEV 0-500 VRT/MIN
TEŽA 6,3 KG
TIP GLAVE SDS MAX
ENERGIJA UDARCA DO 9 J
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj