• Natisni

VRTALNO ELEKTRIČNO KLADIVO METABO KHE 3251

Šifra izdelka: 2345073

Cena:
415,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Tehnični podatki:- Največja moč udarca (EPTA) 3,1 J- Najvišje št. udarcev 4470/min- Moč motorja 800 W- Izhodna moč 440 W- Premer vrtanje v beton, opeko,jeklo, mehak les: 32/82/13/35 mm- Hitrost brez obremenitve 0-1150/min- Navor 20 Nm- Dolžina kabla 4 m

Lastnosti: -Metabo VibraTech (MVT): vgrajen sistem in stranski ročaj za dušenje tresljajev varuje zdravje uporabnika -Ergonomska oblika ohišja za dletanje brez stranskega ročaja. -Zaustavitev udarca za vrtanje brez udarca - Izklop vrtenja za klesanje - Vrtenje v levo in desno - Metabo ?Quick? hitra zamenjava glav za pribor z SDS Plus in cilindričnim vpetjem za vrtanje v les in kovino - Vario (V)-electronika s predizborom hitrosti za delo z različnimi materiali. - Metabo Maraton motor s patentirano proti-prašno zaščito za dolgo življenjsko dobo - Visoko zmogljivo kladivo, robustno, z dolgo življenjsko dobo. Z ohišjem menjalnika iz aluminijeve litine. - Metabo S-automatic mehanska varnostna sklopka: prepreči okvare ob blokadi pribora - Gibljiva kabelska uvodnica, za daljšo življenjsko dobo kabla in prosto gibanje po gradbišču.

Tehnične specifikacije

VRSTA ELEK. VRTALNEGA STROJA VRTALNO ELEKTRIČNO
MOČ 800 W
ŠTEVILO VRTLJAJEV 4470 VRT/MIN
TEŽA 3,6 KG
TIP GLAVE SDS-PLUS
ENERGIJA UDARCA DO 3,1 J
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj