• Natisni

VRTALNO KLADIVO AKUMULATORSKO METABO KHA 18 LTX

Šifra izdelka: 2176748

Cena:
298,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €

  • Variospeed (V) elektronika.
  • Kompat. z vsemi Metabo 18 V Li-ion bat.paketi.
  • Blokada vrtenja - klesanje.

Primeren za delo z SDS-Plus vpenjalnimi orodji, z primernim vmesnikom pa tudi za vrtanje in vijačenje brez udarjanja. Blokada vrtenja omogoča klesanje. Tlačno lito ohišje menjalnika in udarnega mehanizma. Variospeed (V) elektronika omogoča nastavitev vrtljajev. Vrtenje v obe smeri. Metabo S-automatic torna sklopka, se aktivira ob preobremenitvi ali blokadi vpetega orodja. Metabo VibraTech (MVT) ročaj: zmanjša tresljaji; mogoče ga je zasukati za 360° za najbolj optimalni položaj med delom. Trak za nošenje ali obešanje. Multifunkcionalni nadzorni sistem za zaščito baterijskega paketa in stroja. Premer vrtanja v: - Beton 18 mm - Jeklo 10 mm - Mehak les 22 mm Vrtljaji brez obremenitve 0 - 1.100 /min Število udarcev 4.900 /min Najvišja energija udarca (EPTA) 1,8 J Udarna moč 131 J/s Teža (z baterijskim paketom) 3,1 kg Obseg dobave; Metabo VibraTech (MVT) stransaki ročaj, omejevalo globine vrtanja, obešalni trak (brez baterijskih paketov, brez polnilca).

Tehnične specifikacije

VRSTA STROJA VRTALNO AKUMULATORSKO
TIP BATERIJE LI-ION
NAPETOST BATERIJE 18 V
ZMOGLJIVOST BATERIJE DO / AH
TEŽA 2,9 KG
TIP GLAVE SDS
ENERGIJA UDARCA DO 1,8 J
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj